How to Get Skinny onderbenen

How to Get Skinny onderbenen


Dikke onderbenen kan een bron van ergernis voor zowel mannen als vrouwen zijn, vooral als je het dragen van een korte broek of rok. Voordat u uw kuit te verkleinen, eerst bepalen wat ze volumineus gemaakt. Als je geen overgewicht en andere leden van uw gezin hebben grote kuiten, zou je niet in staat zijn om ze significant is gewijzigd. Maar u kunt uw dijen groter om uw kuiten lijken minder omvangrijk. Genen terzijde, zijn er manieren om kalveren magerder te maken.

instructies

1 Bepaal of je te zwaar bent. Sommige mensen met overgewicht dragen hun overtollig vet in hun benen, wat betekent dat je gewicht te verliezen om magere onderbenen te krijgen. Je kunt niet vet spot te verlagen van je lichaam, wat betekent dat er geen manieren voor u om alleen het vet op je kuiten verdwijnen maken.

2 Knijp de huid op de top van je kuitspier om erachter te komen hoeveel van het grootste deel te wijten is aan vet en hoeveel is spier. Als de laag dik voelt, het is meestal vet en u moet zich richten op het verlagen van uw gewicht in het algemeen door het eten van een gezond dieet en het uitoefenen. Als uw lichaam slims naar beneden, zal uw kuiten skinnier krijgen. Indien de kalveren blijven dik, zelfs al heb je een aanzienlijke hoeveelheid gewicht verloren hebben, overwegen lipo-zuig voor uw kalveren.

3 Vermijd het doen van elke vorm van de sterkte-gebouw oefeningen voor je kuiten als je merkt dat ze zijn omvangrijk als gevolg van de spier. Je moet ook voorkomen dat oefeningen die je blijft op je tenen en je hielen opgeheven, zoals touwtje springen en korte afstand lopen. Afslanken onderbenen door het aangaan van lange afstand lopen, zwemmen, pilates, het gebruik van de elliptische machine en fietsen. Streef ernaar om te draaien op een vlakke ondergrond sinds bergop en bergaf lopen uw kuiten groter kan maken.

4 Gebruik schoenen met een lage hak zoveel mogelijk om u te houden van te veel tijd doorbrengen op je tenen. strek uw kuitspieren op een regelmatige basis om ze te verlengen. De yoga-positie naar beneden kijkende hond biedt een geweldige kalf stretch. De eenvoudigste manier om in deze positie te krijgen is om in een standaard push-up positie en loop je handen achteruit 1 voet. Als je achteruit te lopen, zal je heupen omhoog wandelen. Stel je een zakmes half gesloten. Duw je hielen naar de grond en probeer je rug plat. Blijf in deze positie gedurende minstens 20 seconden.

5 Lopen zoveel mogelijk in flats. Niet alleen is wandelen een goede oefening die niet je kuitspieren zal bouwen, zal het ook herhaaldelijk strek je kuiten spieren.