How to Get Skinny Knees

How to Get Skinny Knees


Helaas is er geen manier om vetverlies in een doelgebied van het lichaam te bereiken zonder te letten op het hele lichaam. Als u magerder knieën wilt, moet u uw totale lichaamsvet te verminderen, terwijl het versterken van de spieren rond de knieën met de oefening.

instructies

1 Het stimuleren van de totale body-vet verlies met de juiste voeding. Boost uw stofwisseling en energie niveaus door het verkrijgen van voldoende eiwitten, die ook zal ervoor zorgen dat uw gewichtsverlies komt uit het verliezen van vet in plaats van spier. Kies eiwitbronnen zoals mager vlees, eieren en magere zuivelproducten. Het toestaan ​​van een zekere hoeveelheid vet in de voeding zal u helpen energie als je je calorie-inname te verminderen, en zal helpen om je vol te houden tussen de maaltijden.

2 Ontwikkelen van een cardiovasculaire training programma dat u meerdere keren per week kan uitvoeren. Idealiter moet je 30 tot 45 minuten van aërobe oefening, vijf keer per week. Toch zal een bedrag van cardiovasculaire oefening helpen om uw stofwisseling, meer calorieën verbranden en dus meer vet. Kies oefeningen die je beenspieren te richten. Hardlopen, of het gebruik van een elliptische machine of een trap machine zal je benen voor het verschijnen van slanker knieën toon.

3 Voer sterkte-gebouw oefeningen. Het opbouwen van spieren in je benen zal je stofwisseling te verhogen, zodat je calorieën te verbranden, zelfs wanneer je niet oefenen. Het uiterlijk van je knieën zal verbeteren wanneer u uw quadriceps toon, of dij spieren. Effectieve oefeningen omvatten lunges, squats en leg extensions. Doe drie sets van 15 tot 30 herhalingen voor elke oefening, minstens een keer per week.

Hints

  • Als u een ontsteking in de knieën, overleg dan met uw arts voordat u begint met sporten.
  • Niet diuretica naar het lichaam van overtollig water af zonder eerst die aan een arts.