How to Get Skinny Hips

How to Get Skinny Hips

Een aantal factoren een rol gaan spelen als het gaat om de grootte van uw heupen. Factoren zoals de genetica en de botstructuur zijn buiten je controle, en geen enkele vorm van lichaamsbeweging of dieet kan dat veranderen; maar als een laag van overtollig vet is het maken van je heupen groter, dan het eten van gezonde voeding en uit te werken zal u toelaten om de vereiste voor gewichtsverlies calorieën te verbranden. Sinds spot reductie niet bestaat, is het niet mogelijk om magerder heupen krijgen door het uitsluitend doen van oefeningen die je heupen te richten; In plaats daarvan concentreren op het verliezen van vet door je hele lichaam.

Weight Loss met een dieet

Stap 1

Bereken je dagelijkse calorie nodig heeft om gewicht te verliezen door middel van uw dieet. Als u wilt vet dat is met betrekking tot uw heupen te verwijderen, wilt u meer calorieën verbranden dan je nemen, maar eerst uitzoeken hoeveel calorieën geschikt is voor inname. De hoeveelheid calorieën die je nodig hebt om te consumeren is afhankelijk van diverse factoren, waaronder uw leeftijd, niveau van activiteit, geslacht, lengte en gewicht.

Stap 2

Bereken hoeveel calorieën je lichaam nodig heeft om te functioneren in rust, of je basaal metabolisme, met behulp van een online calculator (zie bronnen). Vermenigvuldig uw BMR door uw activiteit niveau om het aantal dagelijkse calorieën je nodig hebt om uw huidige gewicht te behouden, dan is van plan op het verminderen van dat bedrag door 250-500 te vinden.

Stap 3

Beperk de calorieën die je krijgt van suiker, eenvoudige koolhydraten en vet.

stap 4

Verhoog de hoeveelheid magere eiwitten en complexe koolhydraten je eet, zodat je spieren en activiteiten goed zijn aangewakkerd.

stap 5

Kies een complexe koolhydraten, zoals volkoren pasta, als je het eten van 60 tot 120 minuten voorafgaand aan het uitwerken.

stap 6

Kies wat fruit, zoals een appel of banaan, als je 30 minuten eet voor een training.

stap 7

Eet wat magere eiwitten direct na de training om effectief te herstellen en tanken uw spieren voor ontwikkeling.

workout Tips

Stap 1

Maak een workout routine die is gevuld met samengestelde oefeningen - oefeningen die meerdere spiergroepen te betrekken. Aangezien spieren bestaan ​​uit actief weefsel, ze vereisen calorieën om zichzelf te ondersteunen. Hoe meer spierweefsel is, hoe meer calorieën verbrand door het verbruik.

Stap 2

Zijn met minimaal 30 minuten cardio in routine, waardoor het moeilijk gedurende de 30 minuten. Als iemand je een vraag stelt, terwijl je aan het doen bent uw cardio, moet je een adem om de paar woorden te nemen in de reactie.

Stap 3

Houd uw workout uitdagend. Als je kracht-oefeningen krijgen gemakkelijk, verhoging van het gewicht of het aantal herhalingen je doet. Probeer supersets: het uitvoeren van een set voor een spiergroep direct na het uitvoeren van een set voor een aparte spiergroep - zonder rust ertussen.

stap 4

Verbeter uw cardio met interval training, die afwisselend hoge intensiteit en een lage intensiteit van de training. Begin met 30 seconden van alles aan gedaan worden, gevolgd door 60 tot 90 seconden van wandelen of matige inspanning.

waarschuwingen

  • Als u zich duizelig of licht in het hoofd voelen, stoppen met werken.

Tips

  • Je moet ongeveer 3500 calorieën te verbranden om een ​​pond te verliezen, en de veiligste gewichtsverlies tarief is een tot twee pond per week. Denk aan het verlagen van uw dagelijkse calorie-inname met 250 en afbranden 250 calorieën door middel van oefening. Door dit te doen zeven dagen per week gelijk zal zijn aan het verliezen van een pond per week.
  • Leer hoe om eventuele oefeningen te doen voordat u ze uitvoert, zodat u de juiste vorm kan behouden.

Wat je nodig hebt

  • Oefen materiaal