How to Get Skinny Gestemde Legs

How to Get Skinny Gestemde Legs

Slim, afgezwakt benen zijn gewenst door velen, maar vereisen wat werk te bereiken, vooral als je overtollig lichaamsvet. Het doen van honderden squats en lunges is niet van plan om veel van een zichtbaar effect hebben als je spieren verborgen onder een laag vet. Uw aanpak moet gericht zijn op de totale lichaamsvet te verminderen, want dit is de enige manier om het overtollige vet in je probleem gebieden te verminderen, met inbegrip van uw benen. Door het maken van gezonde eetgewoonten en een regelmatige lichaamsbeweging routine onderdeel van uw levensstijl, kunt u binnenkort pronken met je magere, mooi gevormde benen.

Stap 1

How to Get Skinny Gestemde Legs

Maak een calorie-tekort door middel van dieet en lichaamsbeweging, zodat u gewicht te verliezen. Begrijp dat 1 pond vet is 3500 calorieën. Dit betekent dat u dagelijks een tekort van 500 tot 1000 calorieën moet bereiken om uw gewicht te verminderen met 1 tot 2 pond per week, dat is de veilige en geleidelijke gewichtsverlies tarief dat door de Centers for Disease Control and Prevention is aanbevolen.

Stap 2

How to Get Skinny Gestemde Legs

Engage in de cardiovasculaire oefening op de meeste dagen van de week gedurende 30 tot 60 minuten. Dit verbrandt calorieën die bijdragen aan uw dagelijkse tekort. Voer been-intensieve cardio dat uw onderlichaam activeert. Bijvoorbeeld, gaan hardlopen, fietsen, pedaal op een elliptische machine of traplopen. Uw trainingsintensiteit moet matig, wat betekent dat je niet zou moeten kunnen zingen, maar moet nog steeds in staat om te praten.

Stap 3

How to Get Skinny Gestemde Legs

Schema 2-3, 30 minuten, full-body sterkte-trainingen per week. Volgens de Universiteit van Rochester Medical Center, krachttraining voorkomt het verlies van spierweefsel als je gewicht te verliezen, en het spierweefsel je wint verhoogt je metabolisme. Omdat spier is compacter dan vet, zal je benen en hele lichaam slanker lijken. Werken alle grote spiergroepen en omvatten oefeningen zoals bankdrukken, biceps krullen, overhead persen, triceps dips en gebogen over rijen.

stap 4

How to Get Skinny Gestemde Legs

Omvatten functionele been oefeningen die meerdere spieren werken in uw krachttraining routine voor een optimaal resultaat. Richt uw hamstrings, quadriceps, bilspieren, ontvoerders, adductoren en kalveren, met oefeningen, zoals step-ups, lunges, voor- en achterkant squats, dode liften en muur kraakpanden met een stabiliteit bal. Zodra het overtollige vet in je benen vermindert, zullen deze oefeningen zorgen ervoor dat uw benen zal verschijnen gespierd en sterk.

stap 5

How to Get Skinny Gestemde Legs

Makeover uw dieet, zodat je minder calorieën te eten en het bevorderen van gewichtsverlies. Eet kleinere porties en maak gezond, caloriearm voedsel keuzes. Bijvoorbeeld, eet fruit en groenten in plaats van chips, snoep en koekjes en water in plaats van frisdrank en alcohol drinken. Het Amerikaanse Department of Health and Human Services stelt voor het consumeren van voedsel dat in zout, suiker, cholesterol en transvetten en verzadigde vetten laag zijn. Zij beveelt ook de nadruk op groenten, vetarme of vetvrije zuivelproducten, fruit, magere eiwitten en volkoren granen.

waarschuwingen

  • Bezoek uw arts voor het aanpassen van uw dieet of het nemen van een nieuwe workout routine, vooral als u een verwonding of medische aandoening, of inactief geweest.

Tips

  • Bezuinigen op uw dagelijkse calorie-inname te helpen gewicht te verliezen, terwijl je je benen toon met de oefening.