How to Get Skinny Dijen

How to Get Skinny Dijen


De obsessie met vrouwen en hun dijen begon weg te gaan voordat Suzanne Summers en de dij Master rage, maar dat is zeker niet helpen! Al tientallen jaren vrouwen hebben geprobeerd om snelkoppelingen te vinden om het krijgen slanker, strakker en flab gratis dijen. Helaas zijn er geen snelkoppelingen! Getting glad, zijdeachtig, kleinere dijen zal een beetje tijd en inspanning. Hier zijn een paar manieren om te beginnen met het vormen van je dijen in kunstwerken:

instructies

1 Verhoog uw stofwisseling door het eten van gezond en het verliezen van overtollig vet. U moet uw dieet te veranderen om de snelheid van uw stofwisseling en helpen uw lichaam gelijkmatig te beginnen het oplossen van je vet. Om gewicht te verliezen is het noodzakelijk om meer calorieën je verbruikt branden. Een manier om te helpen dit te bereiken strategie is om minder calorieën verbruikt. Eet minder hoog vet en lege calorie voedsel en richten zich op een hoog eiwitgehalte, gezond en voedzaam voedsel. Leer meer manieren om het stimuleren van uw stofwisseling in de sectie "Extra bronnen" aan de onderkant van dit artikel.

2 Oefening om te helpen meer calorieën verbranden dan je verbruikt. Focus op dij toning oefeningen. Squats, muur squats, lunges, binnenkant van de dijen ontvoeringen, etc. Pilates hebben grote dij toning oefeningen. En, vergeet niet over cardio! Ook al is dat cheesecake ging rechtstreeks naar je dijen, is het onmogelijk om gewicht te verliezen in slechts één gebied. Gebruik cardio te helpen vet te verliezen gelijkmatig over je hele lichaam.

3 Niet in paniek raken als je dijen groter worden voordat ze kleiner worden. Bedenk dat u toning spieren en vet te verliezen op hetzelfde moment. Je spieren kunnen groeien in een sneller tempo dan je verliest vet. Blijf op je cardio om het vet te verliezen op de top van de spieren en je benen zal uiteindelijk afslanken naar alles wat de definitie die je hebt zo hard gewerkt om te bereiken te laten zien.