How to Get Rid van White Facial Haren

How to Get Rid van White Facial Haren

Het is gebruikelijk om een ​​verhoogde hoeveelheid witte haren merken op je gezicht als je ouder wordt. Het verouderingsproces vermindert het lichaam niveau van melanine, dat het pigment dat de huid en haarkleur genereert. Wit of grijs haar blijft groeien, maar is doorzichtig, waardoor het de lichtere uiterlijk. Na de menopauze, vele vrouwen Bekijk meer verdwaalde witte haren op hun kin, terwijl mannen de neiging om overmatig witte haren groeien in hun wenkbrauwen en oren. Het verwijderen van witte gezicht haren vereist dezelfde technieken die u gebruikt bij het opstijgen donkere haren op je gezicht.

Stap 1

Verzachten de huid met warm water en breng daarna een hydraterende scheerschuim naar het gebied. Gebruik een scheermes om af te scheren het gezicht haren. Trek het mes in dezelfde richting waarin het haar groeit naar bultjes voorkomen. Haar groei vertraagt ​​ook met het ouder worden, zodat het scheren langer, tot drie of vier dagen kan duren voordat je nieuwe groei te zien.

Stap 2

Gebruik een pincet om uit te rukken uit witte haren een voor een. Volgens de United Health Care Student Resources, omdat je de haren te trekken uit de wortel, duurt het ongeveer 3-8 weken voordat het haar weer verschijnt. Zorg ervoor dat pincet worden ontsmet met alcohol om infectie te voorkomen.

Stap 3

Los het haar met een ontharingsmiddel. De crème lost de haarschacht en een deel van de wortel, zodat het kan tot twee weken voor haar regrows. Breng de vloeistof aan het haar en laat zitten voor de aanbevolen tijd afhankelijk van de instructies van het product. Veeg room en haren weg met een warme doek. Test ontharingscrème op een klein stukje huid eerst of uw huid gevoelig is.

stap 4

Een bezoek aan een dermatoloog of schoonheidsspecialist opgeleid om elektrolyse behandelingen te ontvangen om permanent te verwijderen ongewenste haren. Een dunne naald wordt in elk haarschacht en stromen van elektriciteit shoot ingebracht door de naald naar de wortel te doden. Hoewel de werkwijze beoogt blijvend is, kan hardnekkige haren aanvullende behandeling. De procedure is tijdrovend; een bovenlip kan zo lang als 10 uur in beslag nemen om alle haartjes te krijgen. Bijwerkingen zijn veranderingen in de huid kleur rond het invoegpunt en in zeldzame gevallen, littekens resultaten.

waarschuwingen

  • Overmatige wit haar, vooral op de bovenlip bij vrouwen, kan worden veroorzaakt door een medische aandoening genaamd hirtsutism. Steroïden kan het overtollige haar te creëren of het kan het gevolg zijn van een hormonale onbalans zijn. Raadpleeg uw arts als de haargroei lijkt overdreven of ongebruikelijk.

Tips

  • Terwijl laser ontharing is een van de meest effectieve manier van het elimineren van ongewenste haargroei en het proces is op grote schaal beschikbaar, volgens de American Academy of Dermatology, laser en andere licht-gebaseerde vormen van ontharing zijn niet zo effectief op witte of lichte haren. Lasers werken het beste op donker haar, hoewel er actuele crèmes die de haarschacht voorafgaand kan donkerder te laserchirurgie en de effectiviteit ervan te verhogen.

Wat je nodig hebt

  • Scheerschuim
  • Scheermes
  • Pincet
  • ontharingsmiddel