How to Get Rid van spataderen (spataderen)

Wil je die lelijke spataderen te elimineren. Spataderen aka spataderen kan het voorwerp van veel verlegenheid. Echter, er zijn vele vormen van spin ader behandelingen die vandaag beschikbaar zijn. Hier zijn een paar tips over hoe te verwijderen en te voorkomen dat spataderen.

instructies

1 Oefening regelmatig. Bloedcirculatie is een makkelijk spatader behandeling. Deze aderen worden veroorzaakt door verstopte bloedvaten die worden vergroot. Frequente oefening zal je bloedstroom te verhogen door je aderen en het voorkomen van toekomstige verstoppingen.

2 Vermijd het kruisen van je benen. Wanneer u uw benen steekt u beperken doorbloeding door je aderen. Een geknepen ader kan veroorzaken bloed stationair zitten in een ader en vormen een spin ader in de tijd.

3 Eet een dieet rijk aan vitamine C. Vitamine C is bewezen dat ader gezondheid en de prestaties te bevorderen. Sinaasappels zijn een goede bron van vitamine C en bepaalde meloenen. Het nemen van een vitamine C supplement per dag is ook een goed idee.

4 Als uw spataderen zijn overdreven, na te denken over het krijgen van Scierotherapy. Scierotherapy is een medische procedure waarbij ze injecteert uw spataderen met een formule die de ader sluit. Na een paar weken begint de ader langzaam sterven en verdwijnen.