How to Get Rid van Hip Flexor Pain

How to Get Rid van Hip Flexor Pain

Uw heupbuigers zijn de spieren die de voorkant van je heup bestaan; je ze kunt gebruiken wanneer u uw heup buigen, rennen of trap. Uw heupbuigers zijn gevoelig voor pijn of letsel als u overmatige of RSI te plaatsen op hen. Heupflexor pijn is vaak het gevolg van spanningen die optreden wanneer je heup flexor spieren tranen in stand te houden. Gespannen spieren, een directe klap op je heup of slechte conditionering kan leiden tot een heupflexor stam. Terwijl heupflexor pijn door een arts moeten worden onderzocht, zijn er acties die u kunt nemen om te helpen zich te ontdoen van heupflexor pijn.

Stap 1

Laat je heup. Pijnlijke heup flexor spieren kunnen profiteren van rust. Vermijd de activiteiten die uw pijn veroorzaakt. Ice uw beïnvloed heup gedurende 20 minuten per keer, meerdere keren per dag. Houd het been van aangedane heup verhoogd zoveel mogelijk 48 uur vanaf het eerste begin van de pijn. U kunt ook over-the-counter pijn medicatie om te helpen controle pijn.

Stap 2

Bezoek uw arts. Pijn die aanhoudt gedurende meer dan twee tot drie dagen te worden onderzocht door een arts. Uw arts zal een anamnese, lichamelijk onderzoek uit te voeren en eventueel, imaging studies om te helpen een diagnose. Volg de instructies van uw arts zorgvuldig - ze kunnen onder meer rust, het gebruik van krukken, fysiotherapie, stretching of anti-inflammatoire geneesmiddelen.

Stap 3

Strek je heupen. Stretching je heupen kan helpen verlichten heupflexor pijn en houden van het terugkerende. Voer een staande heupflexor stretch. Ga rechtop staan ​​met je voeten plat op de grond en op schouderbreedte uit elkaar. Je knieën moeten recht, maar niet op slot. Staan naast een tafel of stoel voor ondersteuning. Langzaam til de knie van het aangedane been van de grond en zo hoog in de lucht als je comfortabel kunt gaan. Houd je rug recht en span je heupspieren zoals u dit traject uit te voeren. Houd deze positie voor een telling van 2 seconden. Ontspan en herhaal 10 keer, twee keer per dag.

stap 4

Wijzig uw oefening routine als je herstellen. Vermijd activiteiten die ervoor zorgen dat je pijn en kiezen voor low-impact oefeningen. Low-impact oefeningen plaats weinig stress op je heupen en voorkomen schokkende bewegingen. Denk aan het lopen op een loopband, zwemmen, low-impact aerobics, het gebruik van een elliptische machine of rijden op een stationaire fiets.

waarschuwingen

  • Als de pijn tijdens het rekken of oefening doorgaat, stop en neem contact op met uw arts.

Tips

  • Om heupflexor letsel en spierspanning te voorkomen, altijd strek je heupen voorafgaand aan de uitoefening van of deelnemen aan sport.