How to Get Rid van een Ring Blaar van de koorts

Iedereen die ringen dragen heeft waarschijnlijk voelde dat jeuk en een branderig gevoel onder de ringen die een waterrijke blaar of twee geeft. Deze worden vaak aangeduid ring een koortslip. Terwijl vervelend en een mogelijke bron van infectie, deze blaasjes zijn algemeen onschadelijk en makkelijk te behandelen. Zodra je de jeuk opmerken en brandend gevoel dat je kan het genezingsproces beginnen.

instructies

1 Verwijder alle ringen en leg ze in een container van een kopje water vermengd met twee eetlepels azijn.

2 Was uw handen met warm water en handzeep. Dit zal zweet en vuil dat zou kunnen krijgen in de blaren en pijn veroorzaken en infectie te verwijderen.

3 Gebruik een gesteriliseerde naald naar het midden van de blaren doorboren. Niet diep graven, net doorboren de bovenste laag van de huid, zodat de vloeistof kan lekken en medicatie kan krijgen.

4 Drip peroxide op het getroffen gebied. Peroxide zal schoon in de blaren en om hen heen. Dit kan een beetje steken, maar het is een kleine prijs om te betalen voor het opruimen van het probleem en in staat zijn om uw ringen opnieuw te dragen.

5 Droog je vinger en een kleine hoeveelheid antibioticum crème van toepassing op het gebied. Wrijf het in goed en houden het gebied blootgelegd. Het houden van ziektekiemen uit terwijl de lucht om de blaren te bereiken zal helpen snel te genezen.

6 Spoel uw ringen in warm water en zet ze opzij totdat de blaren genezen.

Hints

  • Om te voorkomen dat toekomstige voorvallen te wassen uw ringen met azijn wekelijkse en altijd uw vingers onder de ringen schoon en droog.