How to Get Rid van de baarmoeder fibroid Pain

Vleesbomen zijn goedaardige gezwellen die vorm in het weefsel bekleding van de baarmoeder. Teveel aan oestrogeen productie is de belangrijkste oorzaak. Ze hebben meestal geen symptomen veroorzaken, maar als ze groter worden, kunnen ze pijn en zwaardere en langere periodes veroorzaken. Krimpen de vleesbomen is de sleutel tot het verlichten van de begeleidende pijn.

instructies

1 Praat met uw arts over medicijnen en procedures bedoeld om vleesbomen te behandelen. Nemen van bepaalde soorten medicijnen verstoren oestrogeenproductie, waardoor de vleesbomen krimpen. Als ze kleinere krijgen, zullen ze stoppen met het veroorzaken van pijn. Volg alle instructies van uw arts met betrekking tot uw medicijnen en nooit stoppen of uw behandeling te wijzigen zonder overleg eerst met uw arts. Bepaalde chirurgische en niet-chirurgische procedures kunnen ontdoen van de vleesbomen krijgen, maar bepaalde risico's, afhankelijk van de procedure te dragen.

2 Bewaak uw dieet. Vermijd voedsel dat synthetische hormonen bevatten. Dit omvat het conventioneel geproduceerde vlees en zuivelproducten. Wilt u deze voedingsmiddelen te eten, op zoek naar de biologische versies die geen hormonen gebruiken in hun dieren. Verhoog uw consumptie van fruit, groenten en sojaproducten; ze bevatten gunstig fyto-oestrogenen dat het oestrogeen in je lichaam na te bootsen. De fyto-oestrogenen binden aan receptoren in de fibroid weefsel, dat regelmatig oestrogeen belet zich hechten.

3 Oefening voor 30 tot 60 minuten op zijn minst een paar keer per week. Regelmatige lichaamsbeweging verlaagt oestrogeen niveaus.

4 Afvallen als je te zwaar bent. Hormonen worden geproduceerd in ons lichaamsvet. Overtollig vet betekent een teveel aan oestrogeen. Eet veel verse, onbewerkte voedingsmiddelen zoals volle granen, fruit en groenten. Verminder de consumptie van verzadigd vet in dierlijke producten en suiker.