How to Get Rid van Cellulite op de sportschool

How to Get Rid van Cellulite op de sportschool


Cellulite is een gemeenschappelijk probleem dat veel vrouwen kwelt. Sommige mensen ten onrechte denken dat cellulitis is een product van obesitas, maar dat is niet het geval. Cellulitis wordt veroorzaakt door aanhoudende subcutaan (onderhuids vet) die kuiltjes veroorzaken. Er is geen remedie voor cellulitis, maar uit te werken op een sportschool is een geweldige manier om spieren op te bouwen, toon je lichaam en maakt cellulite minder merkbaar.

instructies

Maak een Workout Plan

1 Maak kennis met een personal trainer (veel sportscholen bieden een paar gratis sessies met een nieuw lidmaatschap) om uw problemen en doelstellingen te bespreken. Vertel de trainer u wilt om het uiterlijk van cellulitis te verminderen, zodat hij een regime kan aanpassen aan uw behoeften. Zodra uw trainer een workout plan heeft ontworpen, vraag hem om te gaan door het met u grondig, zodat je elke stap te begrijpen.

2 Combineer uw workout plan met extra cardio die vetcellen krimpen en het creëren van een stevig, gespierd lichaam. De cardio zou variëren, met inbegrip van gym nietjes zoals loopbanden, steppers en crosstrainers. Je lichaam kan zeer snel tot één type van de oefening aan te passen, dus gebruik een andere machine elke keer. Je moet cardio-oefening te doen voor minstens een half uur per sessie.

3 Ga verder uit te werken ten minste drie tot vijf dagen per week. Je moet beginnen om resultaten te zien binnen vier weken.

Hints

  • Een balans van dieet en lichaamsbeweging is de beste manier om zich te ontdoen van cellulitis.