How to Get Rid van Cellulite Met Exercise

Cellulite is een veelvoorkomend probleem dat ongeveer negentig procent van de vrouwen plagen. Bubbel en kuiltjes in de huid kan zowel pijnlijk en lelijk. Een groot deel van het vet om spieren veroorzaakt deze aandoening. Een praktische manier om spieren op te bouwen en om zich te ontdoen van cellulitis te krijgen is met de oefening.

instructies

1 Toon het onderlichaam (dijen en heupen) door het doen van speciale oefeningen. Richt de spieren in je bovenbenen door het doen been liften en aan de zijkant liggen been liften (zie bronnen). Doe tien herhalingen van de liften voor elk been; verhogen tot drie reeksen van tien herhalingen en voeg weerstand banden.

2 Gebruik maken van de armen en de rug van de armen door het doen van bicep krullen en overhead extensies met gewichten (zie bronnen). U kunt ook gebruik maken van weerstand banden om de armen te werken. Tone een slappe maag met de buik rocker oefening (zie bronnen).

3 Heeft lunges en squats om zich te ontdoen van cellulitis op de billen. Voeg 1-5 pond gewichten om je enkels voor een betere training. Begin met tien herhalingen en verhoog drie reeksen van tien herhalingen. U kunt andere squat oefeningen, zoals bal en bank squats (zie bronnen) te doen.

4 Hier krijg je een huis sportschool machine of lid worden van een club en zich te ontdoen van cellulitis met fitnessapparaten. Gebruik de elliptische trainer, loopband, leg press of gewicht opleiding machines om de bovenste en onderste lichaam te werken. Klik hier voor de juiste instructies voor het gebruik van deze machines.

5 Oefen bepaalde sporten zoals handbal, volleybal of squashen om cellulitis te elimineren.

6 Onder meer cardiovasculaire oefeningen zoals power walking, joggen, zwemmen of fietsen in uw wekelijkse oefening routine. Dit zijn allemaal gunstig bij het wegwerken van cellulitis.

7 Nemen een aantal van deze oefeningen van stap 1 tot stap 6 langzaam bouwen spier en verliest het vet. U moet ten minste 3 keer per week oefenen. Begin met het doen van 20 minuten en langzaam de tijdsduur.