How to Get Rid van Bunions

How to Get Rid van Bunions


Onze voeten nemen veel van misbruik. Van het dragen van ongemakkelijke schoenen tot urenlang staan ​​en lopen, als onze voeten pijn doen, weten we het snel. Bunions zijn een veel voorkomende, en pijnlijk, voet probleem. Een bunion is een bult die zich vormt op de zijde van de grote teen. Bunions kan het gevolg zijn van het dragen van hoge hakken of oncomfortabele schoenen, een voetblessure, artritis of ze kunnen worden overgenomen. Als bunion groeit, duwt de grote teen naar de tweede teen, waardoor de botten in de voet te herschikken en vormen de kenmerkende bult op de buitenkant van de grote teen.

instructies

1 Maak een afspraak met een arts te hebben de voet onderzocht. Als de bunion pijnlijk is het punt waar het dagelijkse activiteiten belemmert, de beste oplossing is om een ​​arts. Een huisarts of een podotherapeut (voet dokter) kan de voet te beoordelen aan de ernst van de bunion te bepalen. Ze zal een lichamelijk onderzoek doen en neemt een X-ray van de voet. Als de bunion ernstig genoeg is, maken ze aanraden een operatie om het te repareren. Chirurgie is de enige methode om volledig te verwijderen van een bunion. Als chirurgie niet aanbevolen, zijn er andere werkwijzen voor het behandelen van de knobbel.

2 Draag comfortabele schoenen. Om de druk op de bunion te verlichten en te voorkomen dat een verslechtering, overschakelen naar de schoenen die voldoende ruimte te hebben en zijn comfortabel voor het lopen en staan. Blijf uit de buurt van hoge hakken of schoenen die de tenen menigte. Bunion pijn kan ook worden verlicht door het gebruik van de schoen inserts. Over-the-counter schoen inserts kunnen werken en zo niet, kan een arts in het bijzonder inserts voorschrijven.

3 Neem een pijnstiller. Bunions kan het weefsel rond de grote teen opzwellen en kunnen algemeen ongemak veroorzaken. Probeer een anti-inflammatoire over-the-counter medicatie zoals ibuprofen te helpen verminderen de pijn. In sommige gevallen kan de arts ook cortisoneinjecties voorschrijven.

4 Probeer extra huismiddeltjes. Bunions kunnen worden geholpen door ice packs, vooral na activiteit. Speciale pads speciaal ontworpen voor eeltknobbels is ook te vinden in drogisterijen. Taping is een ander huis remedie die eeltknobbels kan helpen. Vraag een arts of andere medische professional op de juiste manier om tape aan te tonen de voet te helpen leg het in een meer normale positie.