How to Get pakte voor een High School voetbal

Voetballen op de middelbare school kunnen u voorzien van blijvende vriendschappen en het vermogen om samen te werken als een team. Maar niet iedereen maakt het team. Er zijn uren van de praktijk, conditionering boren en de klein detail van daadwerkelijk door de coach wordt gekozen. Leer hoe u kunt worden opgehaald om deel te nemen op je middelbare school voetbalteam door het volgen van eenvoudige stappen.

instructies

1 In vorm komen. Voetbal vergt veel van de conditionering, dus hoe beter je voorbereid bent, hoe meer kans je hebt van het maken van het team. Een goed idee is om te beginnen met het trainen van drie weken voor tryouts. De meeste coaches willen spelers die 2 mijl kan draaien in minder dan 15 minuten. Je moet ook goed in sprinten te zijn.

2 Werk aan je voetbal vaardigheden, of het nu gaat schieten, dribbelen of gewoon behoud van controle. Als je een keeper bent, vraag een vriend om te werken aan het schieten van de voet bal naar je terwijl je probeert om het te stoppen.

3 Wees je bewust van wanneer de school tryouts worden gehouden. Dit is waarschijnlijk de belangrijkste stap om te weten, want als je de tryouts missen, is er geen manier kunt u worden opgehaald voor het team. Kijk voor borden geplaatst, aankondigingen of vraag uw collega klasgenoten of de coach voetbal als de tryouts worden gehouden.

4 Handhaven van een positieve houding tijdens de try-outs. De coach moet je merkt het stimuleren van andere spelers, die uit proberen voor het team. Heb je meer kans om geplukt te worden, omdat coaches willen positief spelers die de samenhang van het team te helpen.

Hints

  • Wees je bewust van eventuele trainingen of vergaderingen voor potentiĆ«le spelers voor tryouts. Dit is een geweldige manier om de coach te beseffen dat je geĆÆnteresseerd bent in het verstrekken van extra inspanning in het maken van de high school team bent te krijgen.
  • Sommige coaches gelden de Cooper Test conditionering bepalen. U wordt gemeten op de afstand die u kunt lopen in 12 minuten. U wilt om te streven naar 2 mijl tijdens die 12 minuten. Er zijn een aantal links die online calculators bieden waar zie je afstand conditionering gelederen.
  • Heb een bal varken tijdens de try-outs niet. Coaches willen geen spelers die proberen op een show te zetten en zijn niet de spelers team.