How to Get negen porties groenten en fruit in uw dieet

How to Get negen porties groenten en fruit in uw dieet


We weten allemaal dat het eten van groenten en fruit is een van de meest positieve dingen te doen voor onze gezondheid. In de huidige snelle maatschappij, echter, fruit en groenten zijn niet altijd de meest geschikte keuze. Het opnemen van deze belangrijke elementen in uw normale dieet is niet onmogelijk, dat wel. In feite, met een paar eenvoudige strategieën, het kan heel eenvoudig zijn, en de voordelen zullen goed de moeite waard zijn.

instructies

Het verkrijgen van de Groenten en Fruit You Need Daily

1 Maak de verbintenis. Beslis vandaag aan de beslissing om uw lichaam beter door het toevoegen van ten minste negen porties fruit en groenten in uw dagelijkse voeding te behandelen te maken. Vertel anderen over je plan en vraag hen om u vast te houden. Zodra u de inzet hebt gemaakt, houd je woord. een lichaam dat eruit ziet, voelt en functioneert beter - als je de beslissing serieus neemt, dan heb je meer kans om de beoogde resultaten te bereiken.

2 Leer zelf. Zoek uit wat een 'portie' betekent. Heeft slechts één wortel tellen? Hoeveel druiven of aardbeien vormen een portie? Hulpbronnen, zoals het Amerikaanse ministerie van Landbouw website kunt u met deze informatie.

3 Stock uw koelkast en voorraadkast. Ga naar de supermarkt en de aankoop van veel groenten en fruit. Het hebben van deze items op de hand en gemakkelijk beschikbaar zal het gemakkelijker maken om zich aan uw plan. Begin met het kopen van items die je weet dat je zult genieten en zorg ervoor dat ze fris en gemakkelijk te bereiden.

4 Voeg sommige van uw favoriete groenten en fruit aan uw normale dieet. Het maken van een engagement om meer groenten en fruit toe te voegen aan uw dieet betekent niet dat je hebt om het helemaal te veranderen. U kunt beginnen met het maken van kleine veranderingen, zoals het toevoegen van bananen om uw ochtend granen of het eten van een salade in aanvulling op uw normale diner voorgerecht. Hoe meer je ervaart succes, hoe meer je gemotiveerd zal zijn om nog grotere veranderingen in de toekomst te maken.

5 Probeer een aantal nieuwe recepten. Als je eenmaal onder de knie van het toevoegen van meer groenten en fruit aan uw dieet hebt gekregen, kun je beginnen met het uitbreiden van uw mogelijkheden door het uitproberen van nieuwe recepten. Zoals ze zeggen, ras is het kruid van het leven, en in dit geval, kan het verschil tussen het vasthouden aan je plan en steeds verveeld of ongeïnteresseerd te maken.

Hints

  • Zoek een partner die bereid is om de groente- en uitdaging aan te gaan met je mee. Het hebben van iemand aan te moedigen en te motiveren je kan u helpen om uw doelen te bereiken.
  • Probeer een aantal groenten en fruit die je nog nooit hebt geproefd. Variety kan de uitdaging te houden interessant en je motiveren om op koers te blijven.
  • Blijf doorgaan, zelfs als je ervaren wat tegenslagen. Denk niet dat van de uitdaging als een dieet of een test die u slagen of zakken, maar eerder als een nieuwe manier van leven. Als u niet aan uw doel te bereiken voor de dag, het is goed - er is altijd morgen.
  • Praat met uw arts voordat u wijzigingen in uw dieet, vooral als u lijdt aan een medische aandoening of routinematig nemen voorgeschreven medicatie. Sommige vruchten en groenten kan interageren met medicijnen, en anderen moeten worden vermeden voor mensen met bepaalde ziekten.