How to Get Into Racing Bicycles

How to Get Into Racing Bicycles

Als je het gevoel hebt de behoefte aan snelheid en uw groep ritten worden niet voldoen aan uw concurrerend jeuk, kunnen fiets racen gewoon de oplossing die u nodig hebt. Zoals met elk type van competitieve sport, het invoeren van een nieuwe arena kan een beetje intimiderend op het eerste. Misschien heb je geïnteresseerd bent in de autosport al geruime tijd, maar gewoon niet weet waar te beginnen geweest. Fietsen is een spannende sport om een ​​deel van te zijn, dus lees verder om te leren hoe te beginnen als een wielrenner.

Stap 1

Kies je sport. Er zijn verschillende disciplines van de wielersport, met inbegrip van de weg, off-road en track. Binnen elke discipline, zijn er een groot aantal verschillende soorten evenementen. Bijvoorbeeld, binnen road racing, zijn er criteriums, tijdritten en etappekoersen. Off-road events zijn talrijk, waaronder cyclo-cross, BMX, cross country en downhill racen, om er maar een paar te noemen.

Stap 2

Praat met andere fietsers. Vraag ervaren racers voor tips en advies. Zoek uit wat sommige van de betere races zijn voor een nieuwe racer aan de slag met. Vraag advies aan verschillende licenties, apparatuur, fiets clubs en sponsoring.

Stap 3

Krijg een licentie, indien nodig. Bijvoorbeeld, als je wilt om te concurreren in een USA Cycling-gesanctioneerde race je een USA Cycling race-licentie nodig. U kunt een jaarlijkse licentie kopen als je van plan bent om meerdere evenementen het hele jaar, of een single-racelicentie doen als je gewoon wilt de wateren te testen.

stap 4

Leren racen tactiek. Fiets racen is niet hetzelfde als de groep ritten en vriendelijke tactieken die u kan worden gebruikt om. Bereid je voor op een aantal hevige concurrentie door het bestuderen van op ras strategieën. Tactiek zal variëren, afhankelijk van wat discipline en evenement dat u het voorbereiden bent naar. Bijvoorbeeld, als je traint voor een gefaseerde wegwedstrijd, praktijk aanvallen, ontsnappingen en het opstellen van zo veel mogelijk dus je bent klaar om te rijden met de haaien op de wedstrijddag.

stap 5

Train voor uw evenement. Leren ras tactiek is belangrijk, maar je hebt ook nog genoeg om hen in dienst te conditioneren. Maak een dynamische training plan dat zal u helpen om de kracht en uithoudingsvermogen nodig zijn voor uw evenement op te bouwen.

stap 6

Laat uw apparatuur te laten controleren. U kan nodig zijn om uw fiets in te dienen voor inspectie voordat een race - eventuele problemen te vermijden door het onderzoeken van de regels en voorschriften voor uw evenement. Zorg er ook voor uw apparatuur ras-waardig. Zelfs als een top-of-the-line racefiets is uit uw budget, kan een tune-up en een nieuwe set banden een lange weg in het maken van de meeste uit van welke fiets je op dit moment te gaan.

waarschuwingen

  • Praat met uw arts voordat u wijzigingen aanbrengt aan uw oefening routine. Draag altijd een helm tijdens het rijden.

Tips

  • Voeding en hydratatie spelen een vitale rol in het fiets racen succes. Gebruik je training ritten en workouts te fine-tunen van uw wensen en helpen ontdekken welke supplementen werken het beste voor u.