How to Get Informatie over Skelaxin

How to Get Informatie over Skelaxin


Skelaxin is de merknaam voor metaxalone, een skeletspier relaxer verkrijgbaar op recept. Volgens de Amerikaanse National Library of Medicine, is Skelaxin voorgeschreven samen met rust, fysiotherapie en andere maatregelen om de spieren te ontspannen en te verlichten pijn veroorzaakt door verstuikingen, verrekkingen en andere spierblessures. Skelaxin komt in tabletvorm en wordt gewoonlijk oraal 3-4 maal per dag. Artsen gebruiken vaak Skelaxin als een niet-narcotische alternatief voor de behandeling van rugpijn. Skelaxin is een krachtige drug, dus het is belangrijk om te weten hoe om informatie te vinden over Skelaxin voor het begin van de behandeling.

instructies

1 Bel uw arts en een afspraak om de voordelen en nadelen van het nemen van Skelaxin voor je conditie te bespreken. Geef uw arts een lijst van de medicijnen die u momenteel met inbegrip van geneesmiddelen op recept, plantaardige producten en over-the-counter supplementen. Skelaxin kan interageren met verschillende medicijnen, dus vraag uw arts als Skelaxin zal interfereren met andere medicijnen die u gebruikt.

2 Zoek de overheid ondersteunde websites zoals de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) om informatie over Skelaxin vinden. De CDC levert consumenten met geloofwaardige en betrouwbare informatie over statistieken, ziekten, gezond leven en medicijnen. De CDC heeft ook een web-kanaal genaamd CDC-TV waarmee je educatieve video's over de vele verschillende ziekten, aandoeningen en medicijnen.

3 Check een Physicians Desk Reference voor diepgaande informatie over Skelaxin en andere spierverslappers. De Physician Desk Reference, of PDR, is een compilatie van informatie over het voorschrijven van fabrikanten gepubliceerd elk jaar een medische naslagwerk voor medisch personeel. De Physicians Desk Reference is online beschikbaar en gedrukte exemplaren van de PDR zijn verkrijgbaar bij de meeste bibliotheken en boekhandels.

4 Praat met uw lokale apotheker over Skelaxin therapie. Apothekers hebben vele gebieden van expertise en zijn een essentiƫle bron van medische informatie over medicamenteuze behandeling, medicijnen bijwerkingen en interacties tussen geneesmiddelen bij het mengen van medicijnen. Apothekers weten ook de beste manieren om medicijnen te nemen om de spijsvertering problemen, bijwerkingen en interacties tussen geneesmiddelen te voorkomen.

5 Bel de informatie hotline voor King Pharmaceuticals, de makers van Skelaxin, of bezoek de Skelaxin website om de volledige voorschrijfinformatie te krijgen. De Skelaxin website bevat belangrijke informatie over de soorten spieraandoeningen waarvoor Skelaxin wordt voorgeschreven, de veiligheid van Skelaxin, en de contra-indicaties voor Skelaxin therapie. Studies uitgevoerd op de effectiviteit van Skelaxin zijn ook te vinden op de website van het bedrijf.

6 Bezoek de website van de Amerikaanse Food and Drug Administration voor het up-to-date informatie over Skelaxin. De FDA levert ook actuele informatie over drugs recalls en plaatsen waarschuwingsetiketten op medicijnen voor de consument van gevaarlijke bijwerkingen, bijwerkingen en interacties tussen geneesmiddelen te waarschuwen.

Hints

  • Eet een kleine maaltijd een half uur voor het nemen van Skelaxin om maagklachten te voorkomen.
  • Hoewel Skelaxin veroorzaakt slechts milde sufheid, mag u niet rijden of het bedienen van zware machines totdat u weet hoe Skelaxin op u.