How to Get Health Insurance Als u overgewicht

Het Bureau van de Surgeon General schat dat 60 procent van de Amerikanen zijn overgewicht of obesitas, aandoeningen die vaak leiden tot gezondheidsproblemen. Sommigen, zoals hart-en vaatziekten en diabetes, zijn ernstig en duur om te behandelen, dat is de reden waarom veel verzekeringsmaatschappijen ontkennen beleid om mensen met overgewicht. Voor degenen die medische dekking nodig hebben, maar zijn meer dan hun ideale gewicht, is er nog hoop.

Stap 1

Hebben een volledige check-up gedaan of krijgen een brief van een goede gezondheid van uw arts. Als je te zwaar bent, maar voor het overige in goede gezondheid, zou je in staat zijn om de verzekeringsmaatschappij dat je niet een groot risico te laten zien. Als dat niet genoeg is, moet je vragen wat er zou worden beschouwd als een "aanvaardbaar" gewicht voor het bedrijf. Als er een standaard lijn, zou je in staat zijn om het te bereiken door het verlies van slechts een paar pond.

Stap 2

Denk aan het betalen van hogere premies. Sommige bedrijven zullen dekking tot overgewicht klanten te bieden, zolang zij instemmen met een hogere premie te betalen. Als je geen andere opties hebben, dan kunt u altijd aanmelden voor dit, dan opnieuw toe te passen voor de verandering als je het gewicht te verliezen.

Stap 3

Kijk voor een verzekeringsmaatschappij die niet scherm voor het gewicht. Voorbeelden zijn Secure STM of American Health Shield, die dekking voor een korte periode te bieden in een tijd, met de optie van de vernieuwing. Houd in gedachten dat dit beleid niet kunt accepteren als u diabetes of andere aandoeningen die gewoonlijk in verband met obesitas hebben.

stap 4

Kijk in beperkte voordelen ziektekostenverzekering keuzes. Deze zullen u niet helemaal als reguliere verzekering zou betrekking hebben, maar hun eisen zijn meestal veel minder streng. Limited beleid vragen vaak geen medische vragen, betrekking op alle reeds bestaande voorwaarden en hebben geen verbinding met het gewicht. De meeste van deze beleidsterreinen bestrijken poliklinische procedures alleen, terwijl anderen te dekken alles, maar betalen slechts een vast percentage van uw uitgaven.

stap 5

Raadpleeg een verzekeringsmakelaar. Door middel van een makelaar, alleen je een paar vragen beantwoorden en laat de makelaar om een ​​verzekering die uw zaak past lokaliseren. Verzekeringsmaatschappijen kunnen meer open voor het bespreken van het beleid met een makelaar te zijn, en de kansen zijn, de makelaar weet precies de juiste richting om bijna alle gevallen te nemen.

stap 6

Veranderen van baan. Als al het andere faalt, op zoek naar een fulltime dienstverband dat wordt geleverd met medische verzekering, zelfs als dit betekent dat zij een baan die je niet lief. Als je getrouwd bent, kunt u worden gedekt door de verzekering van uw partner. Verzekeringen verkregen door middel van werk zijn meestal minder streng als het gaat om medische aandoeningen en gewicht.