How to Get Handtekeningen op de Steelers Training Camp

How to Get Handtekeningen op de Steelers Training Camp


Voor elke NFL football seizoen, de spelers en staf van de Pittsburgh Steelers deel te nemen aan wat trainingskamp genoemd. Tijdens het trainingskamp, ​​spelers conditionering boren, krijgen in vorm van de piek en maak je klaar voor het seizoen. Toeschouwers kunnen tickets kopen om de praktijk te kijken. Breng een permanent marker en een foto of voetbal kaart van uw favoriete speler om ze geven je hun handtekening op het einde van de praktijk.

instructies

1 Kaartjes kopen naar Pittsburgh Steelers trainingskamp. De toegang is gratis voor de praktijken op St. Vincent College in Latrobe, Pa., Waar het grootste deel van de praktijken worden gehouden, maar er is een toeslag op de jaarlijkse nacht praktijk in het nabijgelegen Latrobe Memorial Stadium op Chestnut Street te zien. Bel Greater Latrobe Senior High School in (724) 539-4225 voor ticket informatie.

2 Reizen naar St. Vincent College of Latrobe Memorial Stadium van de Pittsburgh Steelers trainingskamp sessies bekijken. Steelers praktijk begint een 14:55 De parkeerplaats is geopend van 's middags en campus om 1:30 uur De kavel ligt op Brouwers Drive, terwijl de gehandicapte kavel is bereikbaar met de St. Vincent Drive.

3 Bekijk de Steelers oefensessie tot rond 18:00 wanneer de praktijk is voltooid. Wachten bij de poorten van het veld of in de buurt van de kleedkamer voor uw favoriete spelers om door te lopen. Heeft u een marker en een foto of voetbal kaart op de hand en vraag uw favoriete speler voor een handtekening. Handtekeningen kan worden ondertekend op vrijwel elk oppervlak schrijven, zoals een seizoen schema, programma of ticket.