How to Get Dikkere Dijen

How to Get Dikkere Dijen


Hoewel het lijkt misschien sommige mensen zullen alles doen om te gaan trimmen en dun maken hun kuiten en dijen, niet iedere vrouw heeft deze preoccupatie. Zo zullen de mensen geboren met matchstick benen, maar ook mensen die hunkeren naar een meer krachtige of maatje meer figuur wilt bulk van hun benen. Het consumeren meer voedsel zal u helpen om dikkere dijen na verloop van tijd, maar u kunt dit proces helpen door het invullen van de dagelijkse oefeningen die kunnen bulk-up van uw bovenbeenspieren.

instructies

Medicine Ball Squats

1 Sta met je voeten 3 voeten uit elkaar, en iets naar buiten gedraaid. Houd een geneesmiddel bal voor je op het niveau van je ribben. Als alternatief kunt u gewicht te dragen in je handen. Buig uw knieën.

2 Buig je knieën en duw je lichaam naar beneden in een typisch kraakpand formatie, dan langzaam komen.

3 Herhaal deze oefening 14 keer om een ​​hele set compleet. Doen drie sets 4-5 keer per week.

quadriceps machine

4 Pas de de machine, zodat wanneer je er op zitten, het voelt zo comfortabel als een stoel. Zwaai je benen op de balk voor je, en pas de andere kussens bar op de top van je benen, zodat het rust comfortabel daar.

5 Selecteer de hoeveelheid gewicht u wilt beginnen. Vrouwen moeten beginnen met 20 tot 30 pond van gewicht, en mannen moeten beginnen met 50 tot 70 pond van gewicht, afhankelijk van je kracht en conditie.

6 Druk je benen naar beneden zo ver mogelijk naar binnen. Kijk als de gewichten te verhogen in reactie. Heel langzaam, lager uw benen terug naar de uitgangspositie. Doe drie sets van 15 herhalingen.

hamstring Oefening

7 Wikkel een 15-pond gewicht rond je enkel als je een vrouw bent. Gebruik een 30-lb gewicht als je een man bent. Staan op een trap en houd de reling.

8 Buig je rechterbeen tot 90 graden en houd deze 10 seconden. Heel langzaam zakken. Herhaal dit 14 keer.

9 Buig je linkerbeen op dezelfde manier voor de 15 keer. Herhaal twee sets op elk been. Doe dit vijf keer per week.