How to Get Certified aan Women's Self-Defense Classes Teach

How to Get Certified aan Women's Self-Defense Classes Teach


Terwijl de gedetailleerde eisen voor vrouwen zelfverdediging certificering verschillen per provider, zijn er een aantal belangrijke attributen die zelfverdediging instructeurs meestal weer te geven. Deze kenmerken omvatten --- maar zijn niet beperkt tot --- een sterk geloof in de mogelijkheid om zichzelf te verdedigen, assertiviteit getemperd met warmte en laagdrempeligheid, een scherp inzicht in verschillende achtergronden en een vastberaden inzet voor cultureel bewustzijn, een sterk gevoel van zelfbewustzijn, respect voor de studenten, en de emotionele stabiliteit in verband met eerder of momenteel misbruikt individuen. De Nationale Vrouwen Martial Arts Federation (NWMAF) en de American Sports and Fitness Association zijn twee van de toonaangevende aanbieders van vrouwen zelfverdediging certificering.

instructies

1 Gebruik de gele pagina's of een internet-zoekmachine om een ​​martial arts of zelfverdediging scholen te vinden in uw omgeving. Meld je aan voor zelfverdediging klassen en beginnen training. Inschrijven in een programma dat zich richt op het bouwen van communicatie en confronterende vaardigheden, conflictoplossing vaardigheden, de-escalatie technieken, verdediging tegen grab aanvallen, gewapende aanvallen, meerdere aanvallers en gemalen manoeuvres. De meerderheid van de aanbieders vereisen een minimum van 500 uur van zelfverdediging training voor certificering.

2 Vraag uw zelfverdediging of vechtsporten instructeur voor de mogelijkheid om zelfverdediging technieken aan te leren, en voltooien van een minimum van 50 uur instructie tijd. Heb je instructeur af te tekenen op de voltooide opdracht tijd, en bereid zijn om dit ondertekende document presenteren aan het certificaat provider.

3 Test en verbeter uw zelfverdediging kennis door het lezen van literatuur die specifiek zijn voor vrouwen zelfverdediging. Naast de educatieve literatuur, lezen uit de eerste hand rekeningen van vrouwen die zich met succes hebben verdedigd of die hebben geprobeerd om zichzelf te verdedigen en is mislukt. Hoe meer je weet over elk aspect van vrouwen zelfverdediging --- met inbegrip van de psychologische en emotionele componenten die de noodzaak om te informeren zichzelf te verdedigen --- het beter gekwalificeerd u zal zijn voor zelfverdediging certificering.

4 Vraag een aanvraag voor certificering van een gerenommeerde leverancier. Sommige providers, zoals de American Sports & Fitness Association, moet u een online test doen om uw kwalificaties te bepalen voor een toepassing. Andere aanbieders, zoals de NWMAF, kunt u een aanvraag direct van hun website downloaden.

5 Vullen en de aanvraag tijdig. Omvatten alle ondersteunende materialen, zoals een instructeur ondertekende documenten vouching voor uw training en instructie tijd en alle brieven van aanbeveling van klasgenoten of studenten die u hebt getraind. Neem contact op met het certificaat provider direct als u vragen hebt over de aanvraagprocedure.