How to Get Better Gas Mileage in een sneeuwscooter

De sneeuwscooter is een populaire winter rit. Net als bij andere recreatieve voertuigen, zoals ATV's en motorfietsen, je wilt de beste gas kilometers kunt u vanuit uw sneeuwscooter te krijgen. Het krijgen van zoveel mijl per gallon mogelijk betekent dat u langer rijden zonder te stoppen te vullen-up zo vaak. Naast waardoor u meer plezier tijd, het betekent ook dat je geld bij de benzinepomp op te slaan.

instructies

1 Inspecteer de brandstofleidingen en de benzinetank op uw sneeuwscooter om ervoor te zorgen dat er geen lekken die verspillen gas.

2 Tune-up de motor van sneeuwscooter regelmatig. Maak de jets en de carburateur. Pas als dat nodig is. Reinig of vervang de bougies als ze vervuild, en gap hen. Dat wil zeggen, de grootte van de spleet tussen de aardelektrode en de middenelektrode zodat de motor goed loopt.

3 Vervang de motorolie en het filter in uw sneeuwscooter op een regelmatige basis om betere prestaties te krijgen. Gebruik een goede kwaliteit smeermiddel dat de specificaties van de fabrikant voldoet.

4 Zet een additief in de benzinetank van uw sneeuwscooter om beter gas kilometers te krijgen. Additieven worden gemaakt om uw rit meer pk's te geven terwijl het verminderen van slijtage van de motor.

5 Gebruik het juiste type brandstof in uw sneeuwscooter om de prestaties te maximaliseren en beter gas kilometers. Controleer de handleiding om uit te vinden welke gas u moet gebruiken.

Hints

  • Zorg ervoor dat u lezen en volg de handleiding en de aanbevelingen van de fabrikant van uw sneeuwscooter blijven draaien zijn best.
  • Realiseer je dat Gunning de motor van uw sneeuwscooter dan remmen voortdurend het benzineverbruik zal verminderen. Het rijden op een soepele snelheid zal gas kilometers te verhogen.