How to End Depo Provera

How to End Depo Provera


Of je probeert zwanger of geïnteresseerd zijn in de omschakeling anticonceptie te krijgen, moet u weten hoe u uw methode goed te stoppen. Depo-Provera is een keer-per-drie maanden contraceptieve schot die het hormoon progestageen gebruikt.

Functie

Progestageen is een synthetische versie van eigen hormoon progesteron van uw lichaam. Als u het anticonceptiemiddel schoot Depo-Provera te ontvangen, kunt u voorkomen dat de zwangerschap door het voorkomen van de ovulatie. Ovulatie is wanneer een vrouw het lichaam releases een ei per maand. Het is onduidelijk of Depo-Provera voorkomt implantatie van een bevruchte eicel implanteren in de baarmoeder.

Tijdsspanne

Als u het voorkomen van zwangerschap, moet u elk volgend schot ontvang iedere 11-13 weken. Om Depo-Provera te stoppen, gewoon niet terug te keren voor uw volgende geplande opname. Als u nog steeds de zwangerschap te voorkomen, moet u een andere anticonceptiemethode direct beschikbaar hebben, omdat je niet weet wanneer je weer vruchtbaar bent.

effecten

Nadat u stopt met Depo Provera, kan uw menstruatie niet meteen terug te keren, noch zal je vruchtbaarheid. In studies, 68 procent van de vrouwen had bedacht nadat hij off Depo-Provera voor een jaar, maar 93 procent had verwekt na achttien maanden. De hoeveelheid tijd die u Depo-Provera gebruikt heeft geen invloed op de vertraging zwanger wanneer u stopt.