How to Eat Right 4 Uw Type

Peter J. D'Adamo is de auteur van "Eat Right 4 Uw Type", die soms als de bloedgroep dieet wordt aangeduid. Hij beweert dat het eten van bepaalde voedingsmiddelen op basis van uw bloedgroep zal u helpen om gewicht te verliezen en zal uw gezondheid te verbeteren. Dr. D'Adamo stelt dat elke bloedgroep kan je vatbaar maken voor verschillende gezondheidsproblemen, en dat het eten goed voor uw type van deze problemen zullen afweren.

instructies

1 Informeer je bloedgroep door te vragen uw arts. Als u nog niet had een soort bloedonderzoek gedaan, andere opties zijn om uw bloeddonatie kaart te controleren, als je er een, of bestel een van de vele commerciële bloedgroep kids online beschikbaar te hebben.

2 Stick een vegetarisch dieet als je bloedgroep A Type A mensen de neiging om minder van het maagzuur dat nodig is om vlees te verteren, waardoor de vleesproducten te zetten in vet. Toegelaten voedingsmiddelen bevatten peulvruchten (behalve lima en bonen), fruit, groenten, granen (behalve tarwe), tofu en zeevruchten. Type als moet zuivelproducten te voorkomen.

3 hebben een flexibele dieet als je bloedgroep B. Mensen met type B bloed willen eten goed is voor hun type omvat vlees, zuivel, granen, peulvruchten, groenten en fruit. Specifieke voedingsmiddelen die typt's moeten vermijden onder meer maïs, pinda's, boekweit, linzen en zaden.

4 Vermijd rood vlees, zaden, lima bonen en bruine bonen als je een soort AB. Aanbevolen voedingsmiddelen zijn van al het voedsel groepen, en omvatten tofu, vis, wit vlees, granen, bonen, fruit en groenten. Mensen met type AB bloed kenmerken delen met zowel mensen met type A en mensen met type B bloed. Zij kunnen lage niveaus van maagzuur, zoals type als te hebben, maar zijn in staat om te verteren mager vlees en zuivelproducten, zoals het type B

5 Stick met een eiwitrijk dieet met minimale hoeveelheden koolhydraten als je bloedgroep O. Eet vlees, zuivelproducten, groenten en fruit. Vermijd het eten van tarwe, maïs, bonen, peulvruchten, kool, linzen en bloemkool.

Hints

  • Praat met uw arts of voedingsdeskundige voor het begin van een dieet-programma, om ervoor te zorgen dat het veilig is voor u.