How To Do BMX Burnouts

How To Do BMX Burnouts


Burnouts optreden bij voertuigen zoals spier auto's draaien de banden om grote hoeveelheden witte rook veroorzaken. Vaak gebruikt voor de show, zijn burnouts gedaan voor en na de autosport. BMX fietsen zijn niet in staat om die soorten burnouts trekken; Echter, "slippen" is een soort van burnout BMX-rijders doen om hun vaardigheden te pronken. De BMX slip gebeurt als rijders lock-out de achterkant remmen en glijden over de grond, het slepen van de achterband.

instructies

1 Begin met trappen in een snel tempo om zoveel snelheid mogelijk te genereren. Stuur de fiets in een rechte lijn tijdens het rijden.

2 Knijp de achterremmen om de achterband te vergrendelen. U moet de remmen knijpen in een motie om de band sloten te verzekeren op zijn plaats, terwijl de fiets blijft om vooruit te komen.

3 Stuur de fiets als het dia's naar voren en vertraagt. Houd de achterremmen totdat de motor komt tot stilstand.

4 Breng de fiets naar een volledige stopzetting van de burn-out te voltooien.

Hints

  • BMX-rijders zal proberen om de fiets te draaien, terwijl het invullen van de burn-out om gebogen remsporen achterlaten op de grond. Remspoor wedstrijden kunnen worden gehouden om te zien wie hun fiets de langste Skids en laat de remspoor met de meest lengte op de grond. Om een ​​witte rook effect tijdens uw BMX burn-out te maken, zet een kleine hoeveelheid olie op beide van je achterste remblokken. Als je genoeg snelheid te genereren voor het vergrendelen van de remmen, zal sporen van witte rook billow van de remblokken als gevolg van de wrijving tijdens de slip.
  • Dragen helmen en pads wanneer het proberen deze truc. Gebruik de voorste remmen terwijl het proberen om burnout, want als de voorband plotseling stopt, kunt u flip-over het stuur en ernstig gewond.