How to Change Spark Plug Wires in een Mercury buitenboordmotor

U kan nodig zijn om de bougiekabels vervangen op uw boot Mercury buitenboordmotor naarmate het ouder wordt. Die loopt van de condensatorlossing module naar de bougies, de bougiekabels dragen de elektrische lading van de batterij van uw boot naar de pluggen die zijn gevonden in de top van de cilinders van de motor. Een slechte bougiekabel zal uw motor ontstekingsfouten, brandstof afval te maken of, indien er meerdere slechte draden, weigeren op te starten.

instructies

1 Draai de contactsleutel "Uit" en haal hem uit de switch. Verwijder de 5/16-inch moer van de negatieve post van de batterij met de juiste steeksleutel. Verwijder de negatieve / grondkabel van de accu.

2 Trace de bougiekabel uit de stekker in het condensatorlossing module in verband met die stekker. Er komt één module per plug.

3 Trek de bougiekabel uit de push-on / pull-off aansluiting op de condensator ontlading module. Trek het andere uiteinde van de draad van de top van de bougie.

4 Duw het rechte uiteinde van de nieuwe plug kabel op de aansluiting van de condensator ontladen uitlijnen en naar het uiteinde met de 90-graden bocht op de bovenkant van de bougie. Herhaal dit voor alle plug draden.

5 Vervang de grond kabel op de negatieve post van de batterij. Rijg de 5/16-inch moer op de paal en draai met de juiste sleutel.

Hints

  • Hou een reserve bougiekabel in je onderhoud kit voor elke stekker.
  • Haal altijd de grond van de accu voordat u elektrische werkzaamheden op de boot.
  • Het verwijderen van de grond los van de batterij die de bevoegdheden van de motor de motor zal weerhouden probeert te starten terwijl je probeert om de bougiekabels te veranderen.