How to Change Skateboard Bearings

Skateboard lagers in principe de wielen aan te sluiten op de as van de vrachtwagens, het bepalen van hoe je wielen daadwerkelijk rollen. Of u nu een lager breken of gewoon wilt veranderen in een sneller of duurzamer set, zal er een tijd komen dat je nodig hebt om je te oriënteren veranderen.

instructies

Verwijder oude lagers

1 Verzamel de juiste hulpmiddelen. Een skate key zal werken, maar je kunt een eenvoudige schroevendraaier en moersleutel vervangen.

2 Verwijder de wielen met je skate key. Als je schilden geïnstalleerd, moet je net zo goed verwijderen die. Houd uw afstandhouders, als u ze gebruikt, om te gebruiken met de nieuwe lagers.

3 Oefen druk uit met de schaats as om de lagers af te knallen. U kunt ook gebruik maken van een schroevendraaier of een skate-sleutel die een verhuizing kern omvat, maar de makkelijkste manier is om langzaam te wrikken het lager met de as. Zorg ervoor dat alleen het uiteinde van de as in het lager en het is niet het wiel raken.

4 Wip het lager uit zorgvuldig als je wilt om het deel op te slaan. Als u het gooien van uw lagers uit, dan kunt u meer druk, die schade kan veroorzaken toe te passen. Gewoon voorzichtig zijn niet op de wielen kwetsen.

5 Herhaal wrikken elk voorzien met de as tot alle acht lagers zijn verwijderd.

Installeer nieuwe lagers

6 Stel de lagers in het wiel. Sommige lagers een gekleurde afscherming aan één zijde, die kan worden geplaatst naar buiten gericht, maar is niet vereist. De pasvorm moet strak, maar beginnen door simpelweg de lagers in het wiel te plaatsen zonder toepassing van te veel druk.

7 Druk gelijkmatig aan de buitenkant metalen rand van het lager tot hij duwt in het wiel. Het moet eindigen gelijk met het wiel. Duw op het schild of het midden van het lager, terwijl je de onderdelen te wijzigen.

8 Voeg een spacer tussen de lagers als je ze gebruikt. Een afstandhouder houdt de lagers op de juiste afstand.

9 Zet alle acht lagers op zijn plaats een voor een totdat je skateboard wielen zijn voltooid. Bevestig vervolgens de wielen aan de raad.

10 Draai de moer dat de wielen houdt op totdat deze stopt. U wilt de lagers in het wiel volledig te duwen, maar willen niet om de moer te forceren, waardoor de lagers kan breken.

11 Draai de moeren gewoon een beetje dus het wiel heeft ruimte om vrij te rollen. Vanuit het strakste punt moet je de noten over een kwart los tot de helft van de slag.

Hints

  • Probeer het schoonmaken en smeren je te oriënteren voordat u ze te vervangen. Soms helpt dit uw skateboard roll vrijer opnieuw.
  • Het verwijderen van het lager verkeerd kan uw wiel beschadigen. De meeste skate winkels zal uw lagers te verwijderen gratis, waardoor de druk neemt af van je.