How to Change Jetting op Firecat

How to Change Jetting op Firecat


Sneeuwscooter geeft je een excuus uit je huis te krijgen in de winter en kunt u de woestijn verkennen met je vrienden. De andere helft van het plezier is de vaststelling van de gebroken sleden en het afstemmen van hen voor meer vermogen. Een manier om de prestaties van uw Arctic Cat Firecat verhogen is om de carburateur te veranderen. Dit past de hoeveelheid brandstof geleverd aan de motor en kan zijn macht te vergroten. Een grotere straal laat meer brandstof (rijkere) en een kleine jet maakt minder brandstof (afgeslankte).

instructies

1 Parkeer de sneeuwscooter op een vlakke ondergrond, bij voorkeur in een warme garage. Maak de vergrendelingen dat de motorkap te beveiligen en open het.

2 Draai de Torx schroef aan de voorkant van de doos lucht door naar links te draaien. Trek het luchtfilterhuis naar voren, dan omhoog en naar buiten.

3 Leg een lap bovenop de motor. Dit is om de carburateur terwijl werken plaatsen.

4 Maak de klemmen die de carburateur vast aan de motor door ze naar links te draaien.

5 Trek de carburateurs terug tot ze uit de boot komen, en leg ze op de bovenkant van de motor.

6 Verwijder de bout op de bodem van de carburateur met een moersleutel. Dit onthult de jet.

7 Verwijder de jet met een socket en ratel door linksom te draaien. Installeer de nieuwe jet door het proces wordt gebruikt om de oude te verwijderen omkeren.

8 Installeer de carburateur en luchtfilterhuis, het omkeren van het proces dat wordt gebruikt om ze te verwijderen.

Hints

  • Houd de carburateur is zeer schoon tijdens het installatieproces. Materiaal in de carburateur de motor beschadigen.
  • Aanpassen jets een carburateur's verkeerd kan leiden tot motorschade. Neem contact op met een Arctic Cat onderhoudsmonteur aan de aanvaardbare toleranties voor de carburateur jets te leren.