How to Change Glazen Frames

How to Change Glazen Frames


Brilmonturen zijn uw venster op de wereld en ook hoe de wereld ziet u. Een nieuw frame kan je uiterlijk veranderen en update uw look.

instructies

1 Vraag een kopie van uw meest recente recept. Lenzenvloeistof voorschriften verlopen binnen een tot twee jaar, afhankelijk van de gezondheid van uw ogen en het beleid van uw arts. Als het meer dan een jaar geleden is dat uw laatste examen, overweeg dan het plannen van een nieuwe.

2 Vermijd grote frames als je een zeer sterke visie correctie, geschreven als 2.00 of hoger in de SPH kolom van uw recept. Nieuwe lenzen zijn beschikbaar die zijn dunner en lichter, dus er zijn uitzonderingen, afhankelijk van de variabelen in uw recept en waar uw ogen zijn gecentreerd in het frame. Uw oog-care professional kan u helpen een uiteindelijke grootte te bepalen.

3 Focus op vorm na je besluit de grootte van het frame. Om uw functies aan te vullen, kiest een frame dat is anders dan de vorm van je gezicht. Een ronde frame ziet er mooi op een gezicht met hoekige functies, en een frame met vierkante of rechthoekige hoeken werkt goed met een ronder gezicht.

4 Kies een materiaal. Frames zijn verkrijgbaar in plastic en metaal. Kunststof kozijnen zijn er in vele kleuren en metalen frames hebben de neiging om duurzamer en minder voor de hand te zijn. Er zijn veel verschillende niveaus van kwaliteit en variatie in beide. Als u niet zeker bent, probeer verschillende stijlen van elk totdat je er een die maakt je comfortabel voelt te vinden.

5 Kies een kleur die je huidskleur aanvult. Frame kleuren kan helder en warm of koel en subtiel zijn. Het helpt om een ​​kleur die vergelijkbaar is met wat je draagt ​​dagelijks kiezen. Als je garderobe veel gedempte tinten zoals marineblauw, bruin en grijs bevat, op zoek naar een frame dat is vergelijkbaar. Frames zijn ook verkrijgbaar in heldere kleuren die je look kan versterken. Probeer verschillende kleuren om een ​​die goed past bij uw eigen kleuren en een kledingkast te vinden.

6 Overweeg om meer dan één paar van brilmonturen. Sommige frames zijn ontworpen chic om te kijken en anderen zijn meer casual, net zoals kleding en sieraden.