How to Change Gears op een Schwinn Bike

How to Change Gears op een Schwinn Bike


Zoals het geval is met elk merk van de fiets, met inbegrip van Schwinn, hoe je versnellingen te veranderen afhankelijk van de stijl van de fiets u rijdt. Verschillende soorten fietsen zijn uitgerust met verschillende schakelsystemen. Schakelen op een Schwinn beach cruiser of comfortgerichte fiets is compleet anders dan het veranderen van versnellingen op een Schwinn weg of mountainbike. Gelukkig, het schakelen op een fiets is iets gewoon iedereen kan doen.

instructies

grip Shifters

1 Als u eigenaar bent van een Schwinn beach cruiser of comfortgerichte hybride fiets, kan het zijn uitgerust met wat een grip-shift systeem genaamd. Kijk naar het gedeelte van uw stuur, waar u uw handen tijdens het rijden, bekend als de handgrepen. Aan het einde van elke greep, gaan naar het midden van het rijwiel, zal een mechanisme dat kan worden gedraaid, bijna als een gas, in stappen vinden. Dit is de grip-shift.

2 Rijd uw fiets op een comfortabele tempo. Plaats uw rechterhand op de greep-shift gelegen aan het einde van je rechterhand grip. Klik op de shifter in de richting die u wenst als u zich verplaatst de gashendel van een motorfiets. Om bij te schakelen naar een hardere versnelling, klikt u op de shifter van je af. Om terug te schakelen naar een eenvoudiger toestel, klikt u op de shifter naar u toe. Verschuiving aan de rechterkant van de fiets bestuurt de tandwielen op het achterwiel.

3 Herhaal dit proces de shifter aan het einde van de linker handgreep. Opmerking: Sommige fietsen zal versnellingen op alleen het achterwiel te hebben. Als dit het geval is, zal er geen shifter aan de linker kant. Als er een shifter aan de linkerkant, het manipuleren zal de tandwielen op de kruk van uw fiets te veranderen (de kruk is het deel waarin je pedalen zijn bevestigd).

Trigger Shifters

4 Op veel Schwinn-fitness-georiƫnteerde racefietsen en op de meeste mountainbikes, zul je trekker-stijl shifters te vinden. Deze systemen werken met twee hendels per shifter.

5 Zoek de shifter hendels aan beide zijden van uw stuur, eraan te herinneren dat de linker shifter regelt de voorste tandwielen (meestal twee of drie snelheden) en de rechter-side shifter regelt de achterste tandwielen (meestal tussen de vijf en 10 snelheden).

6 Duw de onderste hendel aan de fiets omhoog te verschuiven naar een hogere versnelling. Trek op de bovenste hendel aan de fiets te verschuiven naar een lagere versnelling. Herhaal aan de andere kant.

Racefiets Shifters

7 Op nieuwer model Schwinn road-racefietsen, de gebruikte om te schakelen hefbomen maken deel uit van de hefbomen gebruikt om remkracht van toepassing op uw fiets. De juiste set van hefbomen controleert nog steeds het achterste tandwielen. De linker reeks hefbomen controleert nog steeds de voorkant versnellingen.

8 Plaats uw hand over de remmen tijdens het rijden de fiets als u van plan om de fiets te stoppen. In plaats van op de rem, voel de twee hendels die zitten direct achter de remhendel.

9 Klik op de shifter hefboom die het dichtst bij de remhendel. Deze hendel zal meestal verschuiving van de fiets in een hogere versnelling. Klikken op de volgende versnellingspook - het dichtst bij u en het verst van de remhendel - zal verschuiven naar beneden in een lagere versnelling. Herhaal aan de andere kant.

Vintage Schwinn Shifting

10 Op oude Schwinn weg fietsen, zijn versnelling shifters vaak op framebuis het fietsframe's. De onderbuis is het gedeelte van het frame onder de bovenbuis en het dichtst bij de grond die aansluit op de kruksamenstel.

11 Klik op de hendel aan de rechterkant van de framebuis. Door op het naar voren zal de fiets opschakelen naar een hogere versnelling. Trekken naar achteren in de richting van je de fiets terugschakelen naar een lagere versnelling.

12 Herhaal dit proces aan de linkerzijde aan de tandwielen zich naar de voorkant van de fiets te controleren.

Hints

  • Opschakelen maakt trappen harder. Verschuiven naar beneden maakt het trappen makkelijker.
  • Het houden van uw ketting schoon en goed gesmeerd verbetert verschuiven van uw fiets.
  • Zoals met alle merken van fietsen, het verschuiven op een Schwinn fiets zal variĆ«ren van model tot model. Neem contact op met uw plaatselijke fietsenwinkel als u een model hier niet genoemd, of als je in de war bent. Dit artikel had betrekking op de meest voorkomende fiets schakelsystemen gezien op Schwinn fietsen.