How to Be a Better Arm Wrestler

How to Be a Better Arm Wrestler


Zoals elke sport, steeds een betere arm worstelaar vereist geduld en toewijding. U moet de spieren te versterken in je arm, terwijl het verbeteren van uw uithoudingsvermogen. In aanvulling op sterkte, wapen het worstelen is grotendeels over leverage en strategie. Het leren van specifieke maatregelen zullen helpen om een ​​tegenstander te verslaan terwijl het verbeteren van uw sportieve en worstelen vaardigheden.

instructies

1 Voer pols krullen door met een gewicht in elke hand en afwisselend uw polsen naar achteren en naar voren buigen. Voer 50 dagelijkse herhalingen van elke beweging met elke hand voor een optimale pols kracht, te beginnen met 10 pond gewichten en het verhogen van het gewicht geleidelijk.

2 Pak een hefboom met een gewogen einde, zoals een voorhamer of een commercieel gewicht genaamd de Hammer Bar. Til het gewicht van de hendel, draaibare je pols in plaats van het bewegen van je arm. Voer zo veel herhalingen van deze oefening als je comfortabel kunt voltooien op een dagelijkse basis.

3 Plaats jezelf op een hoge tafel waar je kunt oefenen opstaan, als een staande positie de hefboomwerking u uit te oefenen op je tegenstander toeneemt. Perfectioneren uw houding door op te staan ​​met je rechtervoet naar voren als je rechtshandig bent en je linkervoet naar voren als je linkshandig. Houd je lichaam dicht bij de tafel, zodat je arm blijft dicht bij je borst voor maximaal vermogen.

4 Buig je pols naar voren tijdens een wedstrijd om jezelf extra leverage en direct een voordeel. Dit dwingt je tegenstander om je arm naar beneden duwen om je te verslaan, dat is veel meer inspannende dan uw taak om zijn arm om de tafel te trekken. Gebruikmakend van deze pols positie van het begin van een wedstrijd kan u helpen te winnen met behulp van strategie.

Hints

  • Krijgen een extra stijging van de macht op een cruciaal moment tijdens een wedstrijd door het verschuiven van je gewicht op een ander been. Bijvoorbeeld, als je rechtshandig en begon de wedstrijd met je rechterbeen naar voren, verschuiven naar je linkerbeen voor een extra schok van momentum om je tegenstander te verslaan.
  • Stop voor de dag als u geen pijn ervaren tijdens het uitvoeren van oefeningen.