Honey Behandelingen voor Tennis Elbow

Tenniselleboog is een pijnlijke aandoening die kan worden slopende voor velen die de pijn aan de buitenkant bovenste elleboog ervaren. Er zijn veel oorzaken voor tennisarm die gemakkelijk kan worden verholpen, maar om een ​​volledig herstel te maken, de aandoening zelf moet worden aangepakt voordat de oorzaken kan genezen. Honing heeft positieve resultaten getoond in het helpen verlichten van de symptomen van tenniselleboog.

Definitie van Tennis Elbow

Tenniselleboog is medisch genoemd laterale epicondylitis, wat een zwelling betekent dat als gevolg van schade aan de pees van de buitenkant epicondylus (bone-proces op de onderarm) aan het opperarmbeen botaanhechting. Er zijn vaak micro-tranen in de pees die zal verergeren als de voorwaarde niet is verholpen. Anti-inflammatoire geneesmiddelen kan verminderen zwelling en helpen de pijn. Honingbij gif heeft een aantal van deze eigenschappen die gunstig zou kunnen zijn.

Anti-Inflammatory

Honingbij gif heeft meer dan 18 werkzame stoffen die deel uitmaken van de chemische structuur. Eén van deze verbindingen wordt melittine. Dit is de meest voorkomende stof, die bovendien over ontstekingsremmende eigenschappen krachtiger dan hydrocortisol. Hydrocortisol is een veel voorkomende injectie in het gewricht, waar tenditis is gevonden. Melittine is honderd keer sterker is dan hydrocortisol. Er is een sterke anti-inflammatoire bekend als adolapin in het gif. Uiteindelijk wordt het lichaam hypofyse systeem gestimuleerd te laten produceren cortisol, natuurlijke steroïden het lichaam.

andere Eigenschappen

Honingbij gif remt cyclooxygenase. Wanneer deze neurotransmitter wordt geremd, kan het verminderen van pijn en ontsteking met analgetische eigenschappen. Het beïnvloedt ook neurotransmitters die de algemene stemming en gezondheid, met inbegrip van dopamine, norepinefrine en serotonine beïnvloeden. Voorbij het verminderen zwelling en pijn, het kan ook het verbeteren van de genezing door te helpen zenuwgeleiding en voedingsstoffen flow.

Toepassing

De meeste honing bijengif producten komen in een crème of olie en kan direct naar het gebied van de pijn worden toegepast. Het gif wordt geabsorbeerd door de huid. Het kan zo weinig als een paar minuten duren tot een uur te gaan werken eenmaal toegepast.

Bijwerkingen

In zeldzame gevallen, mensen hebben allergische reacties op gif room bij. Degenen die niet mag gebruiken zijn degenen die lijden aan hart-en vaatziekten of aderverkalking. Het wordt niet aanbevolen voor kinderen of bij vrouwen die borstvoeding geven, omdat het natuurlijke steroïde productie toeneemt. Niet aanbrengen bijengif crème op open wonden.