Homeopathische remedies voor Scirrhinum

Scirrhinum is een homeopathisch middel gebruikt voor de behandeling van kanker, vergrote klieren, bloedingen, spataderen en wormen. Homeopathische middelen zijn geoefend voor meer dan 200 jaar in Europa en de Verenigde Staten. Meer dan 2500 homeopathische stoffen, waaronder scirrhinum, worden verondersteld de genezing te bevorderen. Veel verschillende doseringen, potenties en behandelstrategieën worden gebruikt, gebaseerd op individuele symptomen. Mensen die de praktijk homeopathische geneeskunde geloven dat scirrhinum symptomen kunnen lossen en te helpen verlichten van stoornissen in het lichaam.

Doseringen en potenties

Scirrhinum wordt meestal gegeven in 200c dosering die is "plussed," wat betekent geschud en opgelost in water, alcohol of een andere vloeistof. Potentie, of de sterkte van de dosering wordt bepaald door hoeveel het werd verdund en plussed. De dosis 200c kan worden gekocht bij veel homeopathische winkels en online retailers. Het werd geschud en opgelost tot een 1: 100 verhouding die wordt beschouwd als een krachtig complex. Deze dosis wordt vaak gebruikt voor chronische ziekten, waaronder kanker.

Voor het behandelen van wormen, wordt een dosis Scirrhinum 30c meestal gegeven.

Het nemen van Scirrhinum

Scirrhinum, net als de meeste homeopathische middelen, kunnen worden gekocht als een kleine tablet. Vermijd het aanraken van de tabletten met de vingers, indien mogelijk. Giet de kleine tablets in de dop van de fles en giet ze direct in je mond. Of, kunnen de tabletten worden opgelost in water en vervolgens door de mond. Zorg ervoor dat u een schone mond die vrij is van sterke smaken als ze kunnen interfereren met scirrhinum hebben. Tandpasta en cafeïne sterke smaken, dus zorg ervoor dat je mond vrij is van deze smaken ook. Leg de tablet onder uw tong totdat ze worden opgelost. Het beste is om deze oplossing te nemen voor het slapen gaan, wanneer je lichaam zal rusten en niet dicht bij de maaltijd. Bespreek scirrhinum met een zorgverlener voor het behandelen van jezelf.

Waar vindt u Scirrhinum

Scirrhinum kunnen worden gekocht bij veel reformwinkels. Het vinden van een lokale health food winkel of homeopathische arts in uw omgeving kan een nuttige bron en een bron van waardevolle informatie. Het kan ook online worden gekocht.

Genezing met Scirrhinum en Homeopathische Remedies

In zijn boek "Getting in contact met jezelf, het vinden van uw Homeopathische Remedy," Frederik Schroyens, MD, stelt dat een genezing is niet alleen het verdwijnen van één of meerdere klachten, maar een optimaal stabiel evenwicht zowel fysiek als psychologisch. Fragmenten van zijn boek is te vinden op wholehealthnow.com.

Scirrhinum kan een nuttig middel op uw helende reis zijn.