Homeopathische Haaruitval Behandelingen

Homeopathische Haaruitval Behandelingen


Het idee achter de homeopathische geneeskunde is "als traktaties willen." Met andere woorden, geeft een patiënt een medicijn dat zal nabootsen - in een verdunde vorm - de onderliggende oorzaken van haar probleem kan natuurlijk systeem van genezing van het lichaam veroorzaken. Maar hoe gaat dat helpen haaruitval? Homeopathische artsen zeggen dat de behandelingen zijn zo individueel als de patiënten zelf. Echter, er zijn een aantal veel voorkomende medicijnen die iemand kan helpen.

Oorzaken

Er zijn verschillende oorzaken van haaruitval. Het kennen van de oorzaak kan helpen een homeopathisch arts de aard van de behandeling voorschrijven. Genetics, leeftijd, ziekte of hormonale factoren kunnen een rol spelen haaruitval. Men kan mannelijke kaalheid ervaren als gevolg van androgenen, terwijl vrouwen een dunner worden van het haar kunnen ondervinden als gevolg van snel gewichtsverlies, stress of zwangerschap.

doseringen

Elke dosering van een homeopathisch middel moet worden aangepast door een arts. Homeopathische middelen worden gemeten aangeduid als c in het Verenigd Koninkrijk en x in de Verenigde Staten eenheden. De geïndiceerd voor de volgende medicijnen doseringen zijn 6x of 6c, tenzij anders aangegeven door een homeopathisch arts. Probeer niet om uw eigen homeopathische medicijnen te maken. De meeste medicijnen beginnen basisingrediënt, en verdun vervolgens tot de oorspronkelijke stof niet meer sporen kunnen worden gedetecteerd. Dan is het "gepotentiëerde" door te schudden. Terwijl sommige basisingrediënten, zoals keukenzout of kamille zijn niet schadelijk, anderen, zoals belladonna zijn giftig.

naamgevingsconventies

Homeopathisch geneesmiddel bevat de werkzame bestanddelen door hun Latijnse namen. Als u voorgeschreven een verbinding gemaakt met Rhus Tox, je bent eigenlijk het nemen van een zeer verdunde vorm van poison ivy.

remedies

Voor broos haar die in bosjes valt, wordt fluorwaterstofzuur vaak aanbevolen. Lycopodium of wolfsklauwboom sporen worden aanbevolen voor eczeem, haaruitval als gevolg van zwangerschap of premature kalende en grijzende. Kaliumzouten zoals Kali Carbonicum (carbonaat van kalium) en Kali Sulphuricum (kalium zwavel) worden gegeven voor droog, dunner wordend haar en geel, wasachtig respectievelijk schilferen roos. Natrum muriaticum (gewoon keukenzout) kan worden gebruikt voor de behandeling van haaruitval vergezeld door witte korsten op de hoofdhuid. Het kan ook worden toegediend aan vrouwen die lijden haaruitval als gevolg van anemie.