Homeopathische gebruik van Charcoal

Homeopathische houtskool of carbo vegetabilis (plantaardige houtskool), is niet hetzelfde als actieve kool of houtskool capsules kunnen worden weergegeven in uw lokale apotheek, en is anders genomen. Met een verscheidenheid aan toepassingen, homeopathische houtskool verdient een plaats in uw homeopathisch middel kit.

Homeopathie Basics

Homeopathische geneesmiddelen worden doorgaans gebruikt in korrelvorm: klein, pillen. Carbo vegetabilis is een individuele oplossing; er ook combinatieproducten beschikbaar voor verschillende omstandigheden. Homeopathische middelen zijn er in verschillende sterktes, of potenties. Als u de aankoop van homeopathische middelen voor de eerste keer, probeer dan de 30C sterkte pellets. Een gebruikelijke dosering van deze sterkte is drie pellets opgelost onder de tong, en vervolgens herhaald in 1:59 uur tot drie doses. Homeopathische houtskool zal niet bemoeien met eventuele medicijnen die u kan nemen, in tegenstelling tot de actieve kool tabletten of poeders. Als u onder de zorg van een arts, echter, of als homeopathische houtskool niet uw symptomen ontslaat, moet u overleggen met uw arts.

Digestive Moeilijkheden

Homeopathische houtskool wordt vaak aanbevolen voor de spijsvertering problemen. Een persoon die zullen profiteren van homeopathische houtskool constateert dat zelfs een kleine hoeveelheid voedsel produceert buikklachten. Hij zal vaak en luid uitspuwen, en de oprispingen zal ranzig ruiken; oprispingen of oprispingen kan hem beter voor een paar minuten te voelen. Hij zal veel gas te hebben. Hij kan een branderig gevoel hebben in zijn maag nog gevoel in het algemeen koud. Hij zal waarschijnlijk fan zichzelf veel, want het maakt hem beter te voelen. Liggen en het eten van rijk voedsel hem het gevoel nog erger, en hij zal niet iets knus om zijn middel. Mentaal kan hij traag voelen of angstig of prikkelbaar. Elke persoon die ervaart gas, indigestie en upper-opgeblazen gevoel kan een kandidaat voor homeopathische houtskool zijn.

andere toepassingen

Homeopathische houtskool is de remedie van de keuze voor mensen van wie de hoofden zijn bijzonder gevoelig. Het kan mensen die een beltoon ervaring in de oren of frequente neusbloedingen profiteren. Het is de remedie meest gegeven flauwvallen. Een persoon die zullen profiteren van deze oplossing kan zwak voelt en hebben een zwakke pols. Ze kan slaperig en traag de hele dag te voelen, maar dan hebben moeite met slapen 's nachts. Het kan worden gegeven aan degenen die langzaam herstellende van ziekte om hen te helpen te herstellen op een meer normaal tempo.