Homeopathische Colon Remedies

Problemen in de dikke darm kunnen ontstaan ​​uit slechte eetgewoonten, of uit te oefenen spanning in je darmen. Onderbroken passage van voedsel en afval door de darmen grenzen gas en vaste stoffen, waardoor krampen, opgeblazen gevoel, constipatie, slijm en pijn. Antibiotica en medicijnen die symptomen in de maag en dikke darm te verlichten kan het evenwicht van vriendelijke bacteriën in de darmen verstoren. Cure uw dikke darm problemen met toegepaste, verstandige kennis.

Eet om te genezen

Uw spijsvertering kan zichzelf genezen als je gezond voedsel consumeren. Eet een dieet van juiced rauwe groenten, geleidelijk aan het toevoegen van rauwe vruchtensappen, en vervolgens geheel groenten, fruit en bruine rijst. Tarwe kan pijnlijk of bindend zijn, dus eet rogge of Ezechiël brood. Lijnzaad voeding betreft aids regelmatige eliminatie. Het kan worden toegevoegd door de theelepel om drankjes en havermout, gestrooid op pindakaas en salades of gegeten door de lepel. Drink minstens acht glazen water per dag.

Let op wat je eet voor een maaltijd. Niet luieren na het eten. Zitten en aandacht te besteden aan hoe je je voelt. Elimineer voedingsmiddelen die je traag, misselijk voelen of een allergische reactie veroorzaken. Gebruik geen voedsel dat high-fructose corn syrup of transvetten bevatten eten. Trans vetten zijn hetzelfde als "gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige olie. ' Voedingsmiddelen met additieven bieden weinig tot geen voedingswaarde.

kruiden

Kruiden zijn ook gezond en genezende voedingsmiddelen. Deze kunnen worden vers gegeten, genomen in capsule vorm, verbruikt in een kopje thee of toegevoegd als een tinctuur. Doseringsvorm in capsulevorm 03:58 dagelijks. Neem 1 theelepel. van de tinctuur elke vier uur of twee keer per dag.

Kamille, kattenkruid en aloë vera kalmeren het spijsverteringskanaal. Pepermunt, dille en venkel hulp spijsverteringsproblemen en constipatie. Vervang de natuurlijke flora in je darmen met Lactobacillus acidophilus gekocht bij uw lokale health-food winkel. Deze bron van goede bacteriën is overvloediger dan wat je kunt eten in een container van yoghurt.

De-Stress

Je geest samenwerkt met de energie van je lichaam. Identificeer waar uw stressoren zijn. Omgaan met langdurige problematische situaties met optimisme. Zoek mooie, positieve dingen waarvoor je dankbaar bent. Leer hoe je jezelf en je leven te houden.

Creëer een rustige sfeer thuis met behulp van natuurlijke verlichting en rustgevende decoratieve kleuren zoals blauw, groen, roze en violet. Het inademen van de geur van lavendel essentiële olie vertelt je hersenen aan het hormoon serotonine, dat ervoor zorgt dat je om kalm te voelen vrij te geven. Voeg een paar druppels lavendel aan uw bad, een kaars. Massage olie vermengd met een daling van lavendel op uw buik en te ontspannen. Hippocrates, de Griekse vader van de geneeskunde, zei: "De manier om de gezondheid is om een ​​aromatisch bad en geparfumeerde massage elke dag."

Raadpleeg een arts als u zijn ernstig ziek. Eet voedzame voedingsmiddelen, oefenen dagelijks en het creëren van positieve energie in je leven. De resultaten kunnen een verbeterde geestelijke vooruitzichten, meer fysieke vitaliteit, een verhoging van de productiviteit, en mogelijk verbeterde relaties.