Homeopathische Brandend maagzuur Cure

Meer dan 60 miljoen Amerikanen lijden aan brandend maagzuur symptomen minstens een keer per maand, volgens de Amerikaanse Gastroentological Association. Er is een breed scala aan over-the-counter en medicijnen om patiënten te helpen omgaan met brandend maagzuur symptomen, maar homeopathische middelen zijn ook een essentieel onderdeel van brandend maagzuur zorg.

Lifestyle Changes

Dr. Vikas Sharma, een homeopathisch specialist gevestigd in India, suggereert het veranderen van gewoonten voor het gebruik van homeopathische middelen voor brandend maagzuur. Voordat u homeopathische behandeling begint, is het belangrijk om uw specifieke symptomen te analyseren. Houd zorgvuldig bijhouden van uw dieet. Zijn er voedingsmiddelen die resulteren in het bijzonder pijnlijk brandend maagzuur episodes? Gewoonlijk maagzuur patiënten gevoelig voor bepaalde voedingsmiddelen, zoals koffie, citrusvruchten, alcohol, uien en koolzuurhoudende dranken. Als u vindt dat alle voedingsmiddelen verergeren uw maagzuur symptomen, te elimineren uit je dieet. Het kan ook nuttig zijn om ze te vervangen door andere voedingsmiddelen die een goede spijsvertering te bevorderen. Sharon Saka, een diëtist en lid van de American Dietetic Association en de American Association of Diabetes Educators, suggereert het vervangen van zure, gebakken of vet voedsel met volle granen, groenten en fruit noncitrus. Andere voedingsmiddelen die gemakkelijk op de maag en vol voedingsstoffen zijn onder meer havermout, kalkoen, zalm en kip. Zoethout, het drinken van kamille thee na de maaltijd en kauwgom kan ook helpen verlichten van symptomen van brandend maagzuur.

Vermijd het eten van minder dan 2 of 3 uur voor het slapen gaan, en verheffen je hoofd met kussens 's nachts om de spijsvertering te bevorderen. Eet langzaam tijdens de maaltijden, en te overwegen het veranderen van uw eetgewoonten. Bijvoorbeeld, in plaats van drie grote maaltijden per dag, probeer het eten van een aantal kleinere maaltijden gedurende de dag. Hierdoor zal de druk op de maag te verminderen en maken de spijsvertering gemakkelijker.

homeopathische Principles

Homeopathie werkt op een aantal basisprincipes, zoals vermeld in het Amerikaanse Instituut voor Homeopathie's "Standards of Practice," vermeld op hun website. Allereerst, homeopathie moedigt een holistische benadering van de geneeskunde (vandaar de nadruk op de levensstijl en het veranderen van potentieel schadelijke gewoonten). In de tweede plaats, homeopathische behandelingen werken vaak op het principe van "als kuren wilt. ' Vaak zijn de behandelingen die homeopaten kiezen eigenlijk vergelijkbaar met de oorzaak van de aandoening. Ten derde zal homeopathische behandeling beginnen vaak met de laagst mogelijke dosering en verhogen op basis van de respons van de patiënt.

Kortom, homeopathische zorg probeert individualiseren behandeling op een wijze die conventioneel geneesmiddel vaak niet. Als u al over-the-counter of op recept geneesmiddelen hebben geprobeerd en geen verbetering hebben gezien, kan homeopathie de weg te gaan.

Nux Vomica

Braaknoot, een algemeen aanbevolen homeopathisch brandend maagzuur verhelpen, kan nuttig zijn om degenen die niet kunnen elimineren alle maagzuur trigger-voedingsmiddelen uit hun dieet. Truestarhealth.com online artikel "Homeopathische remedies voor indigestie en gas" suggereert Nux Vomica voor degenen die de neiging om grote hoeveelheden alcohol, voeding en genotmiddelen consumeren - cafeïne, bijvoorbeeld.

Carbo Vegetabilis

Carbo vegetabilis of plantaardige houtskool, werkt op de slijmvliezen van het spijsverteringskanaal om gas te laten ontsnappen. Het wordt aanbevolen voor mensen die last hebben van brandend maagzuur gepaard met zure oprispingen, onvolledige vertering en winderigheid.

Arsenicum Album

Arseen is een beruchte moordenaar, maar het kan ook verlichting van brandend maagzuur symptomen. Arsenicum album kan helpen degenen wier symptomen worden veroorzaakt door het eten van slecht voedsel of te veel fruit. Het kan verlichten brandende maagpijn of voedsel aversies. Maak je geen zorgen over het feit dat vergiftigd; Arsenicum album is zeer sterk verdund.