Homeopathische behandelingen voor likdoorns op mijn voeten

Homeopathische behandelingen voor likdoorns op mijn voeten


Likdoorns zijn dik, hard, roundish gebieden van de dode huid te vinden op de toppen en de zijkanten van de tenen. Zij optreden als gevolg van druk en wrijving op de voeten, meestal van het dragen van het verkeerde type schoenen. Hoewel niet een ernstige aandoening, likdoorns zijn ongemakkelijk als lelijk. Behandel likdoorns met diverse homeopathische middelen, waarvan een groot deel kan worden gevonden in de keuken.

Herb Behandelingen

Gebruik drop om likdoorns te behandelen door het malen van drie of vier drop stokken en mengen met 1/2 theelepel. van sesam of mosterdzaad olie tot een pasta te maken. Wrijf de pasta op getroffen gebieden voor het slapengaan, die de grootte van de korrels in de tijd en zal afnemen week maken. Het kruid Indische squill, ook wel Urginea indica, kan worden gebruikt door het roosteren van een gloeilamp en van toepassing is op likdoorns met verbanden. Gebruik als een nachtelijke behandeling en verwijder de volgende ochtend.

fruit Behandelingen

Rauwe papaya kan worden gebruikt om korrels te behandelen als het sap werkt als irriterend. Solliciteer 1/2 theelepel. van rauwe papaya sap drie keer per dag naar de getroffen gebieden. Lemon werkt ook als een maïs behandeling; probeer het leggen van een verse schijfje citroen over likdoorns voor het slapen gaan en verwijder de volgende ochtend. Groene vijgen zijn een ander fruit gebruikt om likdoorns te verwijderen. Gebruik de melkachtige sap van de vijgen tot likdoorns te verzachten door het extraheren van 1/2 theelepel. van het sap uit de figuren bevat welke op twee of drie keer per dag korrels. Appelciderazijn kunnen ook worden gebruikt. Geniet van kleine katoen of wol ballen in ruwe, onbewerkte appelazijn en plaats over likdoorns. Doe dit dagelijks tot het koren opdroogt.

olieverf

Natuurlijke oliën zijn een andere wijze van maïs verwijdering en kunnen per dag worden toegepast zo vaak als nodig. Probeer het aanbrengen van olie voor het slapen gaan en het gebruik van dikke sokken. Oliën die kunnen worden gebruikt omvatten olijfolie, ricinusolie, tarwekiemolie en sesamolie.

schurende stoffen

Talrijke schuurmiddelen kunnen worden gebruikt bij het verwijderen van maïs. Maak een zuiveringszout voetbad door toevoeging van 1 eetl. een kleine voetenbad of bekken gevuld met warm water. Ontspan en laat je voeten weken voor minstens een half uur. Een ander zuiveringszout remedie is om te mengen 1 kopje zuiveringszout met 1 kop Epsom zouten. Gebruik 3 eetl. van deze weken per gallon van hot-as-you-can-standaard water en genieten van uw voeten gedurende 30 minuten. Gebruik een puimsteen op de likdoorns paal weken. Probeer ook wandelen door het natte zand tijdens een bezoek aan het strand om likdoorns uit de voeten te werpen.