Homemade Werpmachine richtingen

Homemade Werpmachine richtingen


Het slaan van een honkbal met consistentie vereist discipline en oefening. Batting kooien en privélessen zijn duur, net als retail pitchingmachine. Een zelfgemaakte pitching machine vermijdt netjes deze financiële lasten door gebruik te maken van een bladblazer en vaak gevonden huishoudelijke onderdelen. Voor beginnende ballplayers, kan deze eenvoudige eigengemaakte apparaten een dramatische impact op de fundamentals en de techniek te hebben. De machine zelf kan het effect van een met de hand gegooid honkbal niet vervangen, maar het kan ongelooflijk nuttig zijn bij het corrigeren van slechte gewoonten op de plaat zijn.

instructies

1 Maatregel 8 inch vanaf het einde van de 3-foot PVC pijp en markeer de plek met een pen. Met behulp van een wifflebal voor referentie, schetsen een rond gat gecentreerd op de pen mark.

2 Plaats een 3-inch bi-metal hole zag op een boormachine. Snijd een gat in de buis rond de geschetste omgeving.

3 Bevestig de buis aan het einde van een blad blower. Steek de bladblazer op een stroombron (een verlenging akkoord kan nodig zijn).

4 Plaats de pitching machine op een verhoogde oppervlak. Pas de pijp traject door het plaatsen van een houten blok onder de buis gat (gebruik blokken van verschillende hoogte van het veld opgelopen locatie te veranderen).

5 Schakel de bladblazer en diervoeders whiffle ballen in de gesneden gat.

Hints

  • De bouw van de pitching machine duurt niet lang, maar het vinden van de juiste ondergrond om het te plaatsen op vergt trial and error. Tafelbladen, stoelen en krukken werken voor dit doel, maar zijn niet steeds de gewenste hoogte. Uiteindelijk is een aangepaste stand is het beste middel van het ondersteunen van de pitching machine.
  • Een stand is eenvoudig gebouwd met behulp van vier houten 2x4s en twee rechthoekige stukken hout voor de bodem en ondergrond. Plaats een van de rechthoekige stukken op de grond en nagel een 2X4 in elke hoek van het hout. Spijker de andere rechthoekige stuk op de bovenkant van de vier 2x4s, en de stand voltooid. Scheer de 2x4s om de hoogte te verlagen.
  • Personen die de bediening van de machine mag nooit plaats de handen of vingers in de voeding gat van de buis.
  • Zorg ervoor dat de bladblazer veilig uitgeschakeld voordat u in of in de stekker uit het stopcontact akkoord.