Homemade remedies voor Wespen & Hornets

Homemade remedies voor Wespen & Hornets


Elke outdoor activiteit met de familie thuis kan veranderen in een nachtmerrie in een knipperen van een oog wanneer een persoon wordt gestoken door een wesp of hornet. Terwijl wespensteken zijn meestal kleine, maar pijnlijke problemen vergelijkbaar met bijensteken, wilt u misschien medische hulp te zoeken, vooral als de persoon gestoken tekenen van een allergische reactie. Als dat niet het geval is, zijn er verschillende huismiddeltjes die kunnen worden toegepast op een wespensteek. Deze maatregelen zullen de angel te verwijderen, de ontsteking te verminderen en de pijn te verzachten.

Stinger Removal

Voor het aanbrengen van elk huis remedie, het verwijderen van de stinger is altijd de nummer 1 prioriteit. De angel zal veel pijnlijker met de stinger nog op de huid. De stinger bevat gif dat het brandende gevoel en ontsteking kan verhogen, evenals een bedreiging vormen voor een persoon die allergisch is voor een wespensteek. Om de angel te verwijderen, schraap het af met een mes. Als een mes niet beschikbaar is, zal een credit card of iets met een dunne rand doen. Til en schraap de angel weg. Het is niet aan te raden om de angel uit te trekken met een pincet of vingers, omdat dit alleen maar kan leiden tot meer gif schieten in de persoon.

Ijs

De meest fundamentele huis remedie voor een wesp of horzel steek is een pak ijs. Krijg een aantal ijsblokjes uit de vriezer en plaats ze in een schone plastic zak. Breng de ijslaag op de aangetaste gebied gedurende drie tot vijf minuten. Dit zal ontsteking verminderen en verdoven de zenuwen in het gebied, waardoor minder pijn. Als het ijs niet beschikbaar is, toe te passen om het even wat koud, zoals gebotteld water of een zak van diepvriesgroenten.

Vlees hamer

Van vlees is een effectieve huis remedie voor een wespensteek. Meng een paar druppels van de tenderizer in een kleine kom met water. Blend het mengsel tot een pasta gemaakt. Voeg meer tenderizer om de juiste consistentie te bereiken. Breng de pasta op de huid onmiddellijk nadat de stinger wordt verwijderd. Het vlees tenderizer bevat toxine elimineren van enzymen die het gif kan tegengaan.

Bakpoeder

Het creëren van een pasta die bestaat uit water en zuiveringszout is een ander huis remedie die aanzienlijk kan verlichten de pijn van een wespensteek. Smeren Op de steek nadat de stinger is verwijderd en laat het instellen gedurende enkele minuten. Een branderig gevoel of jeuk zal sterven in een kwestie van minuten.

Essentiële oliën

Smeden van een mengsel van etherische oliën met antibacteriële werking is een ander huis remedie om te overwegen. Maak het brouwsel dat bestaat uit vier druppels tijm en een paar druppels elk van lavendel en eucalyptus essentiële oliën. Breng het mengsel op het getroffen gebied als wassen. Dit zal het gebied te desinfecteren en te verlichten een deel van de sensatie. Een alternatief voor dit mengsel wordt een druppel lavendelolie zich rechtstreeks op de steek. Wees voorzichtig, hoewel, zoals lavendelolie, wanneer toegepast veel kan huidirritatie veroorzaken.