Homemade remedies voor Vingernagel Fungus

Vingernagel schimmel is moeilijk te genezen, niet omdat het is bijzonder sterk, maar omdat het de ideale omgeving voor zichzelf heeft gevonden. Nagel schimmels niet alleen verschuilen achter de spijker, maar die eigenlijk voeden op, waardoor de nagel zelf te verslechteren en zet een nare bruine kleur. Zonder behandeling zal de nagel vaak afgesplitst van het nagelbed, het creëren van een nare verminking. In plaats van toevlucht te nemen tot de conventionele geneeskunde, die kan oplopen tot zes maanden om te werken, kan zelfgemaakte remedies net wat er nodig is om nagel schimmel te genezen.

Tea Tree Oil en mondwater

Tea tree olie is een sterke natuurlijke antiseptische en fungicide die kunnen helpen bij de bestrijding van uw vingernagel schimmel. Masseer een paar druppels onverdunde tea tree olie vermengd met olijfolie op de vingernagel. U kunt tea tree olie aan op zichzelf zonder olijfolie, direct op het getroffen gedeelte boven de nagel meerdere keren per dag.

Week je nagels in mondwater. Bepaalde soorten mondwater bevatten krachtige ontsmettingsmiddelen dat je nagels schoon en gezond te verlaten.

Apple Cider Vinegar en Lavendel

Geniet van je nagels voor tussen de 15 tot 20 minuten in een kom vol met warm water en appelazijn gemengd in gelijke delen. Na het weken, droog je nagels goed. Volg met een föhn op de warme omgeving om alle vocht in en rond de nagels volledig absorberen.

Meng tea tree olie met lavendelolie en naar het getroffen gebied. Gebruik een watje of wattenstaafje en het gebied te behandelen twee of drie keer per dag. Lavender toegevoegd aan tea tree olie zorgt voor extra infectie vechten en helpt om irritatie van de huid te verlichten.

Oregano etherische olie en AHA

Meng 2 druppels oregano etherische olie met 1 theelepel. olijfolie. Dep dit mengsel op het getroffen gebied dagelijks. Niet gebruiken voor meer dan drie weken. Oregano essentiële olie heeft sterke antiseptische, antibacteriële, antivirale, analgetische en anti-schimmel eigenschappen zijn nuttig bij het behandelen nagel schimmel.

Solliciteer AHA of alpha hydroxy zuur crèmes om je nagels 's nachts aan een schilferige of ruwe huid die de nagel infectie kan gepaard gaan te verwijderen. Dit helpt opruimen van de huid die kunnen bijdragen aan de groei van de schimmel.

In aanvulling op het proberen zelfgemaakte remedies voor nagel schimmel, moet u uw handen schoon en droog te houden. Vermijd het overmatig gebruik van nagellak, omdat dit voorkomt dat lucht circuleert rond de nagel. Houd de nagels kort en netjes. Als u nog steeds gehinderd worden door schimmelinfecties, raadpleeg uw arts voor meer behandelmogelijkheden.