Homemade remedies voor Infantiele Astma

Hoesten, pijn op de borst, kortademigheid en piepende ademhaling zijn symptomen van astma, een chronische ziekte die vernauwing en ontsteking van de luchtwegen veroorzaakt. Het is de meest voorkomende chronische ziekte in de Verenigde Staten, en het aantal gevallen dramatisch de laatste 30 jaren. De oorzaak is onbekend, maar milieuvervuiling wordt beschouwd als een belangrijke een, volgens EverydayHealth.com. Voor een kind is het bijzonder moeilijk, omdat hun luchtwegen zijn erg klein, dus het is belangrijk om zelfgemaakte remedies hebben voor infantiele astma in de buurt, zodat hulp kan snel komen.

Stoom

Bij hoesten en de strijd om adem invloed hebben op uw kind, wordt voorgesteld dat u hem in een kamer gevuld met stoom zo spoedig mogelijk. Een badkamer met de warme douche ingeschakeld of een verdamper in de slaapkamer zal effectief zijn. Druppels van eucalyptus olie in de verdamper of een douche zal ook helpen of een druppel op een tissue, die wordt gehouden in de buurt van de neus van de baby, maar niet aanraken. Ook kan karwijzaad in kokend water worden gezet. Deze stoom zal de bronchiale passage uit te breiden.

Honing

De dampen afgegeven door honing hebben een gunstige invloed hebben op kinderen met astma. Houd een pot honing onder de neus van een kind dat lijdt een astma-aanval. Laat haar trekken in de honing dampen eenvoudiger en diepere ademhaling mogelijk te maken. Dit reliëf duurt ongeveer een uur. De honing bevat een mix van etherische oliën en hogere alcoholen die troost voor iemand met astma. Deze zelfgemaakte remedie voor infantiele astma is gemakkelijk en snel te gebruiken. Blijf gewoon een pot van goede kwaliteit honing in de buurt.

Schoonmaken van het huis

Dingen die brengen op een astma-aanval worden triggers genoemd. Homemade remedies voor infantiele astma omvatten het houden van uw huis als vrij van triggers mogelijk. De meest voorkomende is huidschilfers en dierlijk haar. Houd onderaan de schimmel, stof en pollen uw kind ademt. Niet roken binnenshuis als er een kind er die lijdt aan astma-aanvallen. Chemische stoffen in de lucht of voedsel en schommelingen in het weer kan ook off-aanvallen. Zuigeling lucht passages zijn erg smal, zodat ze reageren op verontreinigende stoffen in de lucht eerder dan de meeste volwassenen. Remedies zullen niet lang als de oorzaak van de aanslag in het huis blijft.

Grote stap

Als je in een plaats waar uw kind is met een hoog risico van aanbestedende astma woont, kunt u overwegen het veranderen van woningen. Vermijd het inademen van lucht die wordt vervuild als u zwanger bent. Wonen in een onreine omgeving kan je baby meer kans op het ontwikkelen van astma te maken. Deze remedie is niet zelfgemaakt, betekent het maken van uw huis ergens anders.