Homemade Remedies voor cellulitis

Cellulite is klonterig clusters van vet lijkt op cottage cheese, dat net onder het oppervlak van de huid worden afgezet in de zakken. Cellulite treft vrouwen meer dan mannen, en meestal verschijnt rond de buik, billen, dijen en heupen. Hoewel er geen genezing, er zijn een aantal eenvoudige stappen die u kunt nemen om effectief verminderen van het uiterlijk en de frequentie van cellulitis.

Homemade Remedies voor cellulitis

Cellulitis te verminderen met een gezond dieet. Eet vezelrijk voedsel dat arm aan verzadigde vetten. Chlorofyl-rijk voedsel en groene thee ook helpen om vet op te lossen en te voorkomen dat de vorming van cellulitis. Beperk de inname van zout en drink minstens acht glazen water per dag.

Gebruik een loofah of warme handdoek krachtig massage van de delen van je lichaam waar cellulitis is verschenen. Massage verbetert de bloedcirculatie en stimuleert de bloedsomloop en lymfestelsel te breken vetweefsel.

Etherische oliën zoals grapefruit, citroengras, munt, jeneverbes en mandarijn zijn vaak effectief voor het elimineren van cellulitis door het oplossen van vetcellen en vetafzetting. Zachtjes masseren van de olie in uw cellulitis-gevoelige gebieden. Plaats een verwarming pad over de plek voor een optimale penetratie.

Bereid uw eigen-cellulitis oplossende brouwsel door het mengen van 1/2 kopje koffiedik met 1 eetlepel olijfolie. Cafeïne helpt om de verschijning van cellulitis te verminderen door het verminderen van de vetcellen en vernauwen de bloedvaten, dat is waarom het is het belangrijkste ingrediënt in veel dure cellulitis crèmes. Masseer het mengsel in het gebied getroffen door cellulitis omgeving. Bedek de plek in plasticfolie voor een paar minuten, en daarna douchen af.

Verhoog uw lichamelijke activiteit. Vrouwen met sedentaire levensstijl meer cellulitis als gevolg van verharding van het bindweefsel, die cellulitis en kuiltjes van de huid veroorzaakt. Regelmatige lichaamsbeweging verhoogt de circulatie en brandwonden off cellulitis. Probeer joggen, tennis, zwemmen of yoga.

Neem warme baden met zeezout. Zeezout baden helpen om onzuiverheden gevangen in weefsels van het lichaam, verbetert de bloedcirculatie detox en verbetert de algehele kwaliteit van de huid.

Vermijd roken. Roken beschadigt het bindweefsel in je lichaam, waardoor de kans op cellulitis.