Homemade remedies voor Bunions

Bunions of misvormingen van de grote teen, worden veroorzaakt door een genetische stoornis of eelt gevormd door het dragen van strakke schoenen. Dit is een aandoening waarbij de teen basis projecten buiten en de rest van de teen wordt gedwongen naar binnen steken, soms over andere tenen. Pijnlijk en irriterend, kan deze aandoening worden behandeld met verschillende over-the-counter en medicijnen. Echter, kunt u proberen een paar home remedies voor eeltknobbels die even effectief zijn.

Kurkuma

Kurkuma is een kruid met ingrediënten die de productie van pijn genereren stoffen te blokkeren. Neem een ​​duim kurkumawortel en vermalen. Plaats een theelepel deze pasta direct aan de eeltknobbel regio tweemaal daags. U kunt ook gebruik maken van kurkuma in uw keuken om de ideale consumptie van ongeveer zes theelepels per dag te krijgen. De anti-inflammatoire componenten van dit kruid helpen verlichten pijn.

Gember

Ginger heeft een anti-inflammatoire eigenschappen die kunnen helpen verminderen-eeltknobbel gerelateerde pijn. Verbruiken ongeveer vier theelepels gemberpoeder in uw maaltijden als een smaakmaker of drinken als gebrouwen thee met honing en thee bladeren. Directe topicale toepassing van dit kruid heeft effecten vergelijkbaar met die van kurkuma.

Rode peper

Een van de meest vitale thuis behandelingen voor eeltknobbels is rode peper, gunstig voor de Capsicum component, die inflammatoire functies pijnvermindering heeft. U kunt eten rode peper en gebruiken voor topische applicatie. Heeft u een halve rode paprika als onderdeel van uw maaltijden en wrijf de rest op de bunion-aangedane teen. De Capsicum component van de peper zorgt voor verlichting door te voorkomen dat de pijn zenuwen van afscheidende stoffen die pijn te verhogen.

Ananas

Ananas vormt een krachtige natuurlijke behandeling van eeltknobbels vanwege zijn eiwit-oplossende enzym bromelaïne, die hulp biedt aan een ontsteking en gewrichtsproblemen. U kunt ongeveer 200 gram rauwe ananas elke dag. U kunt ananas vervangen elke vrucht met proteolytische enzymen zoals papaya of een combinatie van beide met royale doses gember.

Wilg

De salicin component van wilg maakt het een effectieve pijn en ontsteking verlichten natuurlijke middel voor behandeling van eeltknobbels. Salicylaten worden gemakkelijk geabsorbeerd door de huid, dus je kunt positieve resultaten verwachten als je de donkere innerlijke wilgenbast rond je bunion omgeving. U kunt ook een aantal van deze toe te voegen aan je thee voor extra voordelen.

Kruidnagel

Vanwege de onvervalste verdoving compound eugenol, kruidnagelolie, die gewoonlijk wordt voorgeschreven tandpijn, kan effectief worden toegepast op een bunion. Voeg een paar druppels van deze enkele watten en direct op het aangetaste teen tweemaal daags.

Algemene maatregelen

Terwijl plaatselijke aanbrenging van een paar druppels kamille olie kan helpen verminderen ontstekingen, een aantal theelepels gedroogd arnica of berg daisy bloemen, kan worden gebruikt in een thee voor het verminderen van pijn. U kunt ook drinken peterselie sap en de gel van de aloë vera plant toepassen twee keer per dag om de roodheid en pijn te verminderen. Belangrijker nog, loszittende schoenen die niet je tenen niet beperken.