Homemade remedies voor acne littekens, sproeten en ouderdomsvlekken

Acne littekens zijn hardnekkige vlekken die achterblijven na een acne smet geneest worden gelaten, terwijl sproeten en ouderdomsvlekken verschijnen op de huid als gevolg van blootstelling aan zon. Of de donkere vlekken op de huid zijn gerelateerd aan acne of de zon, kunt u zich te ontdoen van hen thuis met items uit rond het huis.

Home remedies voor acne littekens

Acne littekens zijn rode of bruine vlekken die lang aanwezig zijn na de acne zelf verdwijnt. Acne littekens kunnen worden behandeld op het kantoor van een dermatoloog, maar dat kan duur zijn en neem meerdere behandelingen. De behandeling van acne littekens thuis door het toepassen van citroensap om donkere gebieden van de huid twee keer per dag. Vers geperst citroensap werkt beter dan te concentreren, maar beide typen werken door verlaging van de huid. Dit werkt op dezelfde manier citroensap lichter haar wanneer het wordt blootgesteld aan de zon. Voor een sterkere alternatief, mash twee teentjes knoflook tot een pasta, leg de plakken op je huid, laat het op gedurende 15 minuten en spoel af. Na het gebruik van een huis remedie op uw huid, was het behandelde gebied grondig met een olievrije gezichtsreiniger.

Home remedies voor Freckles

Hoewel sproeten zijn vergelijkbaar met littekens doordat zij verkleuringen die op de huid verschijnen acne, sproeten kunnen verschijnen op elke leeftijd en hebben een gebrek niet volgen. Om sproeten lichter, wrijf een palmful van wonderolie direct op de sproeten eenmaal per dag. Castor olie kan allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen. Als u huiduitslag merkt of zwelling op uw huid, was de wonderolie onmiddellijk af met een olievrije gezichtsreiniger, dan is een arts te bellen als zwelling aanhoudt.

Home remedies voor Age Spots

Ouderdomsvlekken zal verergeren na verloop van tijd als gevolg van blootstelling aan de zon, dus draag altijd een olievrije zonnebrandcrème als je gaat in de zon om te voorkomen dat de bestaande ouderdomsvlekken verergeren en nieuwe te voorkomen. Ouderdomsvlekken kan thuis worden verwijderd door wrijven een plak van rode ui op de plek elke dag. Rode uien bevatten dezelfde verlichting zuur dat in citroensap, dus je kan vervangen citroensap voor een rode ui, en vice versa. Als u liever proberen een over-the-counter remedie, elk product dat het ingrediënt "hydrochinon" zal de huid lichter te maken over meerdere maanden. Was het behandelde gebied met een olievrije reinigingsmiddel na het gebruik van een huis remedie om uw ouderdomsvlekken te verlichten.