Homemade Lacrosse Goal

Homemade Lacrosse Goal


Lacrosse is een grote sport. Altijd groot in het noordoosten van de Verenigde Staten, zijn populariteit heeft verspreid over het hele land en groeit gestaag. Het moeilijkste ding om te doen in lacrosse is score, maar oefening baart kunst. Door het bouwen van een goedkope lacrosse doel in uw achtertuin, kunt u uw opname op uw eigen wanneer je daadwerkelijk het veld te nemen perfectioneren.

PVC pijp Frame

Ga naar uw lokale hardware of sanitair winkel en koop secties van PVC-buizen en hulpstukken. U zult willen ongeveer vijf tot zes 10-voet lengtes van PVC pijp te kopen. Nadat u de buis knippen, zult u armaturen die op een hoek van 90 graden nodig. De achterkant van de lacrosse doel moet ongeveer vijf voet breed en vijf voet hoog en ongeveer twee tot drie voet diep, wat een stuk PVC pijp moet worden gesneden om de voorste twee verticale stukjes afvloeien naar de achterkant van de doel, zodat elke zijde van het doel maakt een L-vorm. Hiermee wordt de gehele doel meer steun te geven. De rug, bovenkant en zijkanten van de lacrosse doel moet zijn ongeveer vijf-voet-lange stukken van PVC pijp en met elkaar verbonden met de 90 graden fittingen. Andere delen van de PVC pijp moet helpen het frame van het doel om op te staan, loopt ongeveer twee voet diep.

Het net

Zodra uw lijst met succes is opgebouwd uit PVC pijp moet een netto worden gekocht aan de afmetingen van het frame van uw lacrosse doel te passen. Grote stukken van de verrekening kan worden gekocht bij sportzaak of bouwmarkten en verspreid over het frame. Snijd het net zodat deze groter is dan het frame en wikkelt rond de randen ervan, zodat het iets doorzakt en absorbeert de kracht van de lacrossebal dat erin wordt geworpen. Hoe dikker het net en hoe kleiner de gaten, hoe beter, want het zal helpen wegen de lichtere PVC raam naar beneden en houden de netto omvallen of omwaaien door de wind.

connectors

Sluit het net om de PVC-buis frame met plastic kabelbinders door ze te omwikkelen door de gaten in het net zelf. Tape uit de connectoren die de PVC-buis frame van elkaar, zodat het niet uit elkaar zal komen van regelmatig gebruik en de praktijk. Het kan ook een goed idee om te verzwaren de achterkant van het net met zandzakken, dumbells of een zak met stenen of stenen, gewoon om ervoor te zorgen het net niet omvallen zijn. Hoe meer het omvalt, hoe meer kans je zelfgemaakte lacrosse doel kan uit elkaar vallen.