Homemade Epsom Salt Kompres

Epsom zouten kan de behandeling van veel aandoeningen en stoornissen, met inbegrip van ontstekingen en spierpijn, stress, slapeloosheid, hoofdpijn, en andere gemeenschappelijke pijn en pijn. Houd bitterzout bij de hand rond uw huis voor gebruik in rustgevende baden, als een reinigingsmiddel en als een kompres voor pijnlijke spieren.

Hoe Epsom Zouten Work

Het belangrijkste ingrediƫnt in Epsom zout is magnesium, dat is "de op een na meest voorkomende element in menselijke cellen en de op drie na belangrijkste positief geladen ionen in het lichaam," aldus de Epsom Salt Raad. Magnesium ontspant spieren, vermindert de zwelling, verbetert hart- en gezondheid, verbetert het vermogen van het lichaam om insuline, helpt spoelen toxinen, verbetert zenuwfunctie door het reguleren elektrolyten en vermindert stress. U kunt magnesium nemen als een voedingssupplement, maar het kan ook worden geabsorbeerd door de huid. Een Epsom kompres trekt magnesium via de huid, het leveren rechtstreeks aan pijnlijke spieren in plaats van te wachten op een orale pijnstiller om te reizen via de bloedbaan naar het getroffen gebied.

Epsom Compressen

Kompres pakketten gemaakt met Epsom zouten zijn makkelijk te maken om spieren verstuikingen en verrekkingen behandelen. Ze kunnen echter worden rommelig, dus gebruik deze behandeling in het bad of badkamer, of waar je gemakkelijk kunt opruimen. Meng Epsom zouten met voldoende water tot een pasta dat het gebied dat u behandelen zal dekken. Bereid een vochtige, warme handdoek en leg het opzij. Breng de dikke pasta om de pijnlijke plaats en verspreid het in een gelijkmatige laag over de huid. Neem de warme handdoek, wikkel het rond het gebied bedekt met Epsom zouten en zet hem vast. Laat de pappen zitten gedurende ten minste 20 minuten en dan afwassen de pasta. U kunt een aantal intermitterende warmte direct toe te voegen aan het vochtige handdoek met een haardroger, maar zorg ervoor dat u zich niet brandt.

overwegingen

Overmatig gebruik van Epsom zouten kunnen leiden tot magnesium toxiciteit, om zo met alle supplementen, gebruik het met mate. Praat met uw arts als u niet zeker weet of Epsom zouten zijn veilig te gebruiken voor specifieke aandoeningen en zwangere vrouwen moeten altijd in overleg met hun arts voordat u deze behandeling.