Home Remedy voor Smoothing Pock Tekens op het Gezicht

Ernstige acne, zoals cystische acne, kan infectie naar binnen naar de dermis laag van de huid en veroorzaken zwelling en littekenvorming. Deze littekens worden vaak "ijspriem" littekens, omdat ze lijken op de aard van de stempel op een blok ijs dat is aangevallen door een ijspriem - kleine diameter ontpit gaten die zeer diep zijn. Toch kunnen deze pock merken worden verminderd met een paar simpele huismiddeltjes.

Citroensap

Als u de labels voor vele commerciële acne litteken behandelingen te lezen, bevatten ze een stof waarvan bekend als Alpha Hydroxy Acid. Alpha Hydroxy Acid is een vrucht zuur dat helpt om te minimaliseren schrikken door u te helpen om dode huidcellen te werpen van de oppervlaktelaag van uw huid. Citroenen en citroensap bevatten ook Alpha Hydroxy Acid. Het beste is om citroensap onverdund, omdat zij een hogere concentratie van citroenzuur bevat. Door het maken van een masker van citroensap of citroen pulp, kunt u profiteren van de voordelen van Alpha Hydroxy Acid. Echter, als je een gevoelige huid hebt, moet je niet gebruik maken van dit huis remedie. Citroensap kan gevoelige huid verbranden.

Aloe Vera

De aloë vera plant is zo bekend om zijn helende vermogens dat veel mensen een plant te houden op een vensterbank, zodat ze het uiteinde van een blad kan knijpen om te gebruiken om brandwonden te kalmeren. Sommige litteken crèmes gebruiken aloë vera als een van hun ingrediënten te kalmeren en te verlichten de verschijning van littekens. Door het aanbrengen van de gel van een aloë vera plant direct op de littekens, kunt u helpen om de verschijning van die littekens te minimaliseren.

Bakpoeder

Sommige dermatologen verlichten de verschijning van kuiltjes littekens met microdermabrasie. Microdermabraision helpt om zachtjes weg te poetsen de dode huidcellen op het oppervlak laag van de opperhuid om het uiterlijk van je acne littekens te verminderen. Voor sommige microdermabrasie behandelingen, baking soda biedt het polijsten agent die helpt om dode huidcellen te verwijderen. Baking soda is zachter op je gezicht dan de meeste polijsten agenten, want het is alkalisch in plaats van zuur. Alkaline stoffen helpen om de dode huidcellen met een minimum aan schrobben tillen. Exfoliëren met zuiveringszout Meng een theelepel soda met twee theelepels van water en de scrub je gezicht. Wegspoelen en volg met een kwart theelepel olijfolie elasticiteit terug te keren naar je gezicht.