Home Remedy Voor het verwijderen van genitale wratten

Genitale wratten veroorzaakt door een stam van het humaan papillomavirus, bekend als HPV, een seksueel overgebrachte ziekte, volgens "seksueel overdraagbare aandoeningen." Genitale wratten komen vaak en gaan uitbraken, volgens "Women's Health gynaecologie." Zowel mannen als vrouwen kunnen besmet zijn met HPV geworden en het ontwikkelen van genitale wratten, volgens "Grondslagen en Adult Health Nursing." Hoewel home remedies zijn beschikbaar voor genitale wratten, moet huismiddeltjes niet worden gebruikt in plaats van de medische zorg. Raadpleeg uw arts voorafgaand aan de behandeling van uw genitale wratten thuis.

Stap 1

Verdun 2 eetl. appelazijn met 2 el. water

Stap 2

Verzadigen een wattenstaafje met de verdunde appelazijn.

Stap 3

Dep de wattenstaafje op een enkele wrat, dan gooi het wattenstaafje. Gebruik een nieuw wattenstaafje voor elke wrat. Volgens de "Grondslagen en de gezondheid van ouderen Nursing," hergebruik van de wattenstaafje kan de HPV verspreiden, waardoor de wratten vermenigvuldigen.

stap 4

Blijf uw genitale wratten dagelijks behandelen met appelazijn totdat het wratten draaien zwart en schurft voorbij. Volgens "seksueel overdraagbare aandoeningen," de zuurgraad in de appelazijn de HPV verzwakken, waardoor de wratten stopt reproduceren en verdoven de huidvorming de wratten, die de oorzaak van de huid draaien zwart. Kort na de korsten vormen, zal de wratten verdwenen.

Wat je nodig hebt

  • Wattenstaafjes
  • appelcider azijn