Home Remedy voor bruine vlekken op de huid

Veel mensen worden geplaagd met bruine vlekken of huidverkleuringen. In plaats van het gebruik van agressieve chemicaliën om donkere vlekken op de huid te behandelen, kijken naar home remedies voor eenvoudige oplossingen, vaak met behulp van ingrediënten die je al in huis. Als u nog steeds worden lastig gevallen met bruine vlekken, raadpleeg dan uw arts voor een meer conventionele behandeling plan.

Mierikswortel

Mierikswortel mogen niet worden beschouwd als medicinale werking, maar het heeft een aantal toepassingen zoals de mogelijkheid om bruine vlekken en sproeten vervagen. Behandel bruine vlekken met een mierikswortel pasta die rechtstreeks op de huid. Maak de pasta met een geraspte mierikswortel stuk ongeveer 4 duim lang; combineren met 1/4 kop appelazijn. Zet het in kleine glazen container en laat het zitten voor twee weken. Na twee weken, zeef het mengsel en drie keer per dag toe te passen met een katoenen bal naar het getroffen gebied. Bewaar het mengsel in de koelkast.

Citroen

Citroenen hebben een milde bleken vaardigheden en kan helpen om bruine vlekken vervagen. Het citroenzuur in citroenen helpt om weg te bleken en te vernietigen de bovenste laag van de huid. Hoewel het enige tijd zal duren, kunt u beginnen met een geleidelijke vervaging van donkere vlekken zien na een paar maanden. Gewoon gesneden wat citroen, en wrijf de plakjes over uw bruine vlekken twee tot drie keer per dag totdat je de resultaten ziet. Op dezelfde manier kun je verzadigen een katoenen bal met wat citroensap en toe te passen op het getroffen gebied een paar keer per dag.

Aloe Vera Gel

Aloë vera al lang gebruikt om allerlei huidaandoeningen en irritaties behandelen. Wrijf de gel of sap op het getroffen gebied tweemaal daags resultaten. Je moet enige verbetering binnen een maand te merken.

Wonderolie

Ricinusolie sterke helende eigenschappen en kan effectief worden gebruikt om bruine vlekken te behandelen. verzadigen gewoon een watje met ricinusolie en naar het getroffen gebied eenmaal in de ochtend en eenmaal 's avonds. Je moet een aantal resultaten te zien in ongeveer een maand.

Rode ui

Rode uien hebben een vergelijkbaar bleekwerking citroenen. Gewoon plak enkele rode ui en wrijf de plakken over de getroffen gebied 2-3 keer per dag. De zure aard van rode uien werkt als een peeling effect op de huid, verbranding en bleken van de toplaag.